Kako Cover Brick vrt s cementom

Promjena izgled opeke vrt jetežak proces , bez uklanjanja sve cigle i stavljali ih u različitim uzorkom ili polaganje različite cigle cijelosti . Alternativa takvom visoko rada nastojati ne postoji , iako. Pokrivanjem cigle sa slojem cementa bazi betona , možete stvoriti novi vrt površinu koja daje izgled čvrste ploče bez potrebe za rušenje opeke vrt u nastavku . Nova površina , ulije u mjestu više i oko cigle , skriva staru površinu potpunosti , štedi cigla vrijeme za uklanjanje kao i trošak zalivši punu ploču . Pregled, što vam je potrebno pregled Snaga za pranje
daskama
Hammer
Nokti pregled Vanjski epoksi premaz pregled valjkom
Betonska mješavina pregled Screenshot mješalici za beton pregled Spade
estrih odbora pregled Drvo plutaju
lopatica
Beton brtvljenje sprej
Upute Screenshot 1

Očistite površinu od opeke s naponskom pranje i ukloniti sve prljavštine ili ostataka . Postavite perilicu kao visok kao cigle i morta površinu može stajati , počevši s niskim postavljanje i testiranje sve veće postavke s podloškom na nenametljiv uglu opeke vrt , dok sevoda počne rezati površinu . Birajtepostavljanje vratiti malo u tom trenutku , a zatim operite vrt od ulaza u vaš dom na rub sa strujom vodom . Dopustite cigle iokolnim travnjak na suho prije nego što nastavite .
2

Graditi drvenu obrazac okružuje vrt proteže do 2 cm iznad vrt površine i 2 cm od ruba vrt . Nemojte podizati razinu obliku viši od praga bilo ulaza vodi do vrt . Koristite drvene daske za oblik , čavlima ih zajedno u zglobovima i pomoću ruba svog doma kao četvrti zid obliku . Stavite okvir oko vrt , i osigurajte svoje mjesto vozeći udjele u zemlju oko okvira , a zatim čavlima ulog na svoje mjesto .
3

Nanesite sloj vanjske epoksi premaz cigle s valjkom . Klica će zapečatiti cigle , držeći ih iz upija vlagu iz cementnog pokrova . Pustite da se četiri sata vremena za sušenje .
4

Pomiješajte serije Portland cementa na bazi betona u betonsku mješalicu , dodajući suhe betonske mješavine na rotirajućoj mikser prije dodavanja dovoljno vode za stvaranjelijevati beton . Miješajte dok sebeton je glatka i bez grudica .
5

prelijte beton nad opeke vrt , a na rubovima obliku okružuje površinu opeke , popunjavanje obrasca na vrhu . Spread smjesu ravnomjerno cigle , pomoću lopata .
6

Razina beton pokriva cigla vrt s estriha odbora . Povucite estrih ploču preko betona duž vrhu obrasca , to kreće u piljenja pokretu popuniti praznine u površini betona s bilo kojeg materijala sjedi na visokim mjestima .
7

Povucite drva plutaju po površini betona da ga glatko dalje, kao i donijeti malo vlage na vrh . Pričekajte vlage da se apsorbira natrag u beton , a zatim izrezati kontrole zglobova u linijama na površini svakih 8 metara s lopatice rubu , oko 1 - inčni duboko u betonu , kako bi se omogućilo širenje i skupljanje betona .
pregled 8

Pokrijte beton s plastične folije i ostavite ga da se izliječiti za sedam dana, uklanjanjem list jedanputdnevno tijekom prvih dva do magla površinu vode , sprečavanje ranog sušenje . pregled
9

Izvadite oblike iz cijelog betona i lijek za daljnjih 13 dana. Poprskajte betona s betonskom kitom , a zatim čekati 72 sata više prije korištenja novog betona vrt .

Kako popraviti prednji vrt

ružna , oštećena ili zastarjele prednji vrt stvara negativan prvi dojam za svakoga približava svoj ​​dom . Učvršćivanje u dvori osvježava vaš dom izgleda i pojačava njegovu žalbu rubnik . Strukturni problemi s trenutnom vrt treba riješiti prije nego

Více >