Kako napraviti povišenim Patio

povišen vrt može transformirati goli dio svog dvorišta u produžetak svog životnog prostora . Izrada uzdignutu terasu podrazumijeva izgradnju okvir četiri potpornih zidova koji stoje nekoliko centimetara ili metara od tla i izgradnju čvrst oslonac za pločnik . Do- to - radinost treba planirati na nekoliko tjedana dovršiti ovaj projekt , ovisno o materijalu koji se koristi za izgradnju potpornim zidovima . Pregled, što vam je potrebno
4 drvene ulozi Screenshot Dugi niz
Tape mjerenje pregled Lopata
ruku nagovarati pregled, 3/4 - inčni šljunka
žbuku promiješati
tačke
bušilica pregled Paddle ugrizao

lopaticom
potporni zid kamenje pregled Konkavni predraonik alat za pregled, grubog pijeska
dugo odbora
Asfaltiranje kamenje
Razina pregled masonerija pijeska pregled Ukočeni pritiskom metlu
Upute
1

Sudoper četiri drvene udjele u kutovima vrt stranice i vezati dugi niz oko udjela . Izmjerite dimenzije web-mjesta s trakom mjeru kako bi provjerilivrt će biti dovoljno velik da stane svoj ​​namještaj i druge potrebe .
2

iskopati groundcover unutar stranice s lopatom i to smetište na cerade presaditi u drugim područjima dvorištu . Nastavak iskapanjem 12 - inčni široki 6 - inčni duboko rov oko unutarnjeg perimetra mjestu i nabijati na tlo na dnu rova sa širokim ravnim krajem ručno petljanjem .
3

Ispunite 3 inča rova s 3/4 inča šljunka i nabijati ga .
4

Umiješajte paket morta miješati s preporučene količine vode u kolica s električnom bušilicom i prilogu veslo bitni . Koristite kraj lopatice zagrabiti malter preko jedne strane rova i širiti 1 - inčni dubok sloj .
5

Mjesto velike, ravne kamenje u minobacačkom flush protiv drugoga za postavljanje prvi tijek potporni zid . Ponovite ovaj postupak za sve četiri strane podignutih vrt zidova .
6

Spread 1/2 centimetar morta tijekom četiri kamenja na vrijeme za početak postavljanja drugi tečaj . Dodajte 1/4 centimetar maltera za strane svakog kamena i koristiti čekić i razinu za podešavanje kamenje dok su oni još . Pripazite zglobove i nastaviti stavljanje kamenje dokdrugi tečaj završi na sve četiri strane . Koristite konkavni predraonik alat za uklanjanje viška žbuke sa strane i glatko zglobova .
7

Položite četiri strane okvira potporni zid jedan tečaj u vrijeme dok ne dođete do namijenjen visinu vrt ili manji od 3 metra . Pričekajte dva dana morta i kamena za postavljanje . Pokrijte ih s plastičnom ceradom , ako kiša je prognoza .
8

lopatu 3 - inčni duboke slojeve 3/4 inča šljunka u mjestu i nabijati ih . Izgraditi bazu u 3 - inčni slojeva u vrijeme dok je preostali prostor jednak dubini popločavanje materijala plus 1 inča .
9

Ulijte palac grubog pijeska preko šljunka i širenja to glatko povlačenjem dugo ploču iznad površine .
10

Postavite kamenja za popločavanje ili drugi materijal preko kreveta pijeska u svoj planirani uzorak . Dodavanje ili uklanjanje pijeska da bi razine kolnika i postaviti svaki komad flush protivdrugog.

11

Četka fini zidane pijesak u fuge između popločavanje materijala s krut metla . Pregled

Kako to UtočištePoli Pebble Patio

Poly šljunčane terase su terase građene betonskoj podlozi obuhvaćen epoksi i šljunčane mix , a zatim na vrhu strane poliuretanski premaz za stvaranje glatku površinu koja štiti spoj od UV zutu . Nakon što se , ovaj vrt može trajati godinama s malo od

Více >