Izračuni za opločnika

finišera se najčešće koristi za izradu vrt područja ili šetnice na stambene nekretnine . Precizan izračun o broju finišera potrebnih osigurava kupiti dovoljno materijala bez završio s velikim prestar . To potencijalno štedi novac i vrijeme , tako da ne morate napraviti dodatne izlete u trgovini home poboljšanje završiti projekt .
Dizajn pregled

dizajn prostora u kojem ćete se koristite opločnika utječe svoje izračune . Najjednostavniji dizajn za procjenu broja potrebnih finišera jekvadratni ili pravokutni . Također možete planirati svoj ​​dizajn kako bi se smanjila potreba za rezanje opločnika ili brinuti gubit djelomične opločnika . Ako vaš dizajn nijekvadrat ili pravokutnik , razbiti ga na lakše područja za mjerenje . Na primjer , označiti glavnu pravokutno područje za mjerenje . Stvaranje manje pravokutne , kružne ili trokutaste oblike , tako da možete procijeniti one zasebno.
Mjerenje Pokrivenost pregled

Koristite metar za mjerenje područje na finišeri će pokriti kao osnova za izračune , Izmjerite duljinu i širinu područja . Izračunajte mjerenja na noge , jer je većina podove su prodane na temelju kvadrature oni pokrivaju . Pomnožite duljinu i širinu kako bi dobili prostor . Akoje rezultiralo područje nijecijela noga , zaokružiti . Ako mjerenje područja atriju u dijelovima , dodati kvadrature svakog doći na ukupno .
Dodaci

Dodavanjemali prestar račune za pogreške koje čine rezanje ili mjerenje područje . Prestar je posebno važno ako imate područja koja će zahtijevati rezanje opločnika . Možda ćete biti u mogućnosti da stane u djelomičnim finišera u drugim područjima , ali možda ih odbaciti ako se ne uklapaju nigdje drugdje . Izračunajte 5 posto suviška za osnovno finišerom projekta ili 10 posto , ako će biti stvaranje mnoge rezove . Za lik iznos , pomnožite ukupne kvadrature bilo 0,05 ili 0,10 . Dodajte taj iznos na izvornu kvadrature . Na primjer , ako imate 150 četvornih metara prostora , a želite 10 posto viškom , što bi pomnožite 150 po 0,10 za ukupno 15. To znači da će morati kupiti dovoljno opločnika za pokrivanje dodatnih 15 četvornih metara .


Paver pokrivenost

finišera dolaze u različitim veličinama , što je pokrivenost nešto više poteškoća da se izračunati . Većina home poboljšanje dućana popis opločnika u smislu kvadrature oni će pokriti . Koristite ove informacije kako bi se utvrdilo koliko podove kupiti . Na primjer, akosnop finišera pokriva 15 četvornih metara , a vi trebate 300 četvornih metara ukupno , te će podijeliti 300 do 15. dobiti 20. To znači da će vam trebati 20 snopove pokriti područje . Ako niste sigurni koliko kupiti , donijeti svoje mjerenja s vama i zamoliti trgovine zaposlenika koji će vam pomoći procijeniti koliko vam je potrebno kupiti .

Patio Screen na Windows pretvorbe

Pretvaranje zaslone na prozorima u otvoreni vrt području je nadogradnja mnoge kuće u hladnim vremenskim klime su izbor za izvođenje . Proces je prilično jednostavan , ne zahtijeva ugovor i može biti učinjeno s materijalima koji se nalaze na lokalnim

Více >