Što koristiti za trijem strop

natkriveni trijem stvara otvoreni dnevni prostor u kojem za uživanje toplo vrijeme i zabavljaju goste . Akotrijem strop treba ažurirati , postoji nekoliko strop materijalnih mogućnosti , ovisno o osobnim preferencama . Zamjena strop na trijemu daje željeni izgled koji želite .
Jezik-i -utor

Korištenje jezik-i - groove obloga rezultate u klasičnom drva izgleda da je topla i casual . Drvene daske sjedne na svoje mjesto s jezik -žlijeb sustava . Drvene daske dolaze u raznim širinama , tako da ste u mogućnosti prilagoditi izgled . Možete se boje ili mrlja nedovršena daskama za daljnju prilagodbu trijema stropa .
Beadboard

Beadboard je još jedna mogućnost za drvo trijema strop . Za razliku od jezika -žlijeb opciju koja koristi pojedinačne drvene daske , beadboard je dostupan u velikim listovima koji nalikuju pojedine uske daske od drva . Ovaj materijal omogućuje mrlja ili boje strop . Dodaj grede gdje su listovi beadboard zadovoljavaju pokriti šavova i dodati arhitektonske značajke na trijem stropa . Beadboard je dostupan u vinil verziji , što ga čini nižu održavanje eliminirajući truljenja faktor koji dolazi s drveta .
Šperploče

šperploče jerelativno jeftin materijal koji će se koristiti za strop trijem . Ona dolazi u velikim listovima , omogućujući vam pokriti veliki dio trijema stropa u jednom trenutku . Možete dobiti glatka izgled s šperploča za razliku od dasaka izgled beadboard ili jezika i utora . Koristite vanjski šperploča kako bi se smanjio rizik od truljenja . Usisavanja rubove šperploča listova prije nego ih instalirate može pomoći smanjiti truljenja ili oštećenja na stropu .
Composite ili Vinyl pregled

proizvodi od drveta može dati prirodnu toplinu na trijem strop , ali što pokrenete rizik od truljenja i potrebu za kasnije održavanje . Kompozitni materijali nalikuju pravi drva , ali ne treba istu održavanje . Vinilom nalik drva su slične prirode i zahtijevaju malo održavanja , bez opasnosti od truljenja . Razmislite o korištenju tih materijala , ako ne želite da se bave održavanje drva , ili ako živite u klimi s otežanim vremenskim uvjetima .

Kako izgraditi Paluba na nagnut Surface

Izgradnja palube na zaobljenom površinom je teže nego zgrada na ravnoj podlozi , ali sveviše isplati . Takavdodatak dodaje vrijednost kuće pružajući veću razinu , korisna space.Things što vam je potrebno traka mjera Screenshot jeftini drveta kolje P

Více >