Kako napraviti Ljeto Balkon

Balkoni dodati ekstra podnošljiv prostor u kući , a nudi prednosti svježeg zraka u opuštenom okruženju . Za razliku od prikazivan trijemom ili djelomično natkriveno ,balkon potpunosti izložena elementima i okoliš , ali u ljetnim mjesecima suosobito idealno vrijeme za uživanje u takav prostor . Bilo da je vaš balkon je mala ili izvaljen , s pravom namještaj i pribor , ljetni balkon će brzo postatiposeban prostor za bijeg , pravo izvan stražnja vrata . Pregled, što vam je potrebno pregled Biljke
Bistro set
Stolice Screenshot rasvjeta
Upute
1

Biljka cvijeće koje pobuđuju osjećaj mirisa i vida . Mjesto lonci lavande , gardenije , metvice ili mirisnih geranija u koordiniranju biljke na balkonu . Ostale mirisne opcije u obzir su jasmina , ruže i Freesia . Koristite posude biljke uliti balkon s ​​bojom .
2

Stvaranje ekran Vininga biljaka pridaje biljke na rešetkama ili zid .
3

Predaj mali bistro set stol za ručavanje i stvoriti odvojeni prostor za sjedenje za odmaraju ili razgovor . Accessorize stolice s jastucima i jastuka sjedala u svijetle , zabava uzorak koji predstavlja sezonu ljeta .
4

Hang svečane lampiona , gudački svjetla ili papirnate lanterne u zabavnom obrazac za dozom duhovit način s funkcija rasvjete u večernjim satima .

Kako Oblik zakrivljenim Cement koraka

Zakrivljena koraka cementa može omekšati izgled krajolika u usporedbi s konvencionalnim pravokutnim koraka cementa . Cement koraci mogu biti zakrivljeno s pjenom korak košuljicama oblikovanim u obliku krivulje nad pažljivo postavljenih drvenih kolaca

Více >