Kako očistiti jedan Alumawood Patio pokrova

Alumawood vrt poklopci oponašaju izgled pravog drva bez dodatnog održavanja . Izrađena je od aluminija teksturom , Alumawood vrt pokriva odoljeti blijedi , hrđu i koroziju . U većini slučajeva , količina oborina je dovoljno da vrt poklopac čist i slobodan od krhotina . Ako prljavštine , mrlje ili plijesan utjecati na vašu Alumawood vrt poklopac , ribati ga čisto s dugom drškom kista . Očistite vrt poklopac rano sunčano, suho dana kako bi se omogućilo dovoljno vremena za sušenje . Pregled, što vam je potrebno pregled Garden crijeva
kantu
redovitoj deterdžent za pranje rublja pregled, citrat ( TSP )

klora
Long - barata kistom
ljestve

Upute Screenshot 1

Uklonite saksiji biljke , namještaj i druge predmete iz vrt području .
pregled 2

Poprskajte Alumawood vrt poklopac s vrtom crijevo za ispiranje daleko bilo prljavštinu ili ostatke . Akovrt pokrov je jako prljav , ispunite kantu s 1 galon tople vode i miješati se u 1/3 šalice deterdženta za rublje i 2/3 šalice trinatrijeve fosfata , više uobičajeno poznat kao TSP . Ako plijesni ili plijesni je problem , dodajte 4 šalice klora u otopini .
3

Ispunite prskalica pumpe s otopinom za čišćenje ili umočiti dugo drškom četku u kantu i primjenjuju se na jednom malom dijelu . Ako je potrebno , koristite ljestve do najviših dijelova .
4

PilingAlumawood vrt pokriti s dugom drškom četkom , ispiranje poklopac s vrtom crijevo nakon ribanja svaki dio . Dopusti vrt pokrov se osuši na zraku .
5

Zamijenite sve biljke , namještaj ili druge predmete kadvrt je suho .

Kako Dizajn & Izgradite tendom

tenda za trijem pruža hlad za uživanje na otvorenom , bezsunca miniranja izravno na vaše lice . Provjeritetenda se dobiti boju vinil tkanine koja odgovara vašem vanjski dekor, željenu veličinu i oblik i dizajn koji najbolje odgovara vašem domu . Tend

Více >