Kako popraviti Wood otvaranja u Gate vrata

Ako svrhe drva vrata vratima su privatnost i sigurnost ,otvaranje poraza i otkrivajući dvorište iza i omogućava pristup unutarnjem zasun . Drvena vrata obično se sastoje od preklopnim okvir prekriven ograda odbora ili letvice koji odgovaraju susjednu ogradu , s 1 - by - 4 i 1 - po - 6 ograda ploče kaonajčešći tip . Novice do-it -yourself vještine su dovoljni za instaliranje dasku da ispunite svoj prazninu . Vezanje odbora zahtijeva samonekoliko čavala ili vijaka , kao i netaknuta odbori vam pomoći izmjerili razinu zamjenskog rubrike i poravnanje . To je ono što vam je potrebno
Klin Screenshot Snaga izbušiti Screenshot traka mjera Screenshot Ograda ploču
kadriranja trg Srpski Kružna testera
Hammera Screenshot Paluba vijcima ili čavlima vanjskih
Screenshot Prikaži više uputa Screenshot
1

ukloniti zatvarači ili drvene ostatke koji ostaju priključeni na vrhu i na dnu šinama otvaranju koriste bar zagledati ili bušilicu energije opremljeno s malo odvijača . Izmjerite visinu netaknutog ograde ploče s trakom mjeru . Iako se većina odbori melju do standardne dužine , obično 5 ili 6 metara , možda ćete morati rezati zamjensku ploču na veličinu .
2

kvaku na mjerna traka je isječak na kosi kraju zamjena ograde odbora , obično naziva" pas ušima " završiti . Pruži vrpcu na potrebnu visinu i označite mjesto reza s olovkom . Poravnanje kvadrat kadriranja s oznakom i ležao na trg preko odbora lice . Crtanje olovkom duž trga rubu nokautirati cut liniju .
3

Izmjerite širinu jaza između Vrata je netaknut zajednice s trakom mjeru . Markjaz širina na vrhu i na dnu tračnica u otvaranju , mjerenje iz okolnih netaknut zajednice u unutrašnjost otvora .
4

Izrežite ploču u veličini , s kružnom pilom . Podignite ploču protiv vrata i umetnite ploču na vrata otvaranju. Poravnati donji rub zamjenskog brodu s donjim rubovima susjednih ploča . Shiftzamjenu ploča lijevo ili desno i uskladiti svoje rubovejaz obilježava na vrhu i na dnu tračnice .
5

Držite ploču u položaju i voziti četiri nokte kroz ploču pomoću čekića , s dva nokti u središtu gornjem željeznicom i dvoje u sredini donjeg željeznicom . Alternativno , pričvrstite dasku na vrata je s gornje i donje tračnica korištenjem energije bušilicu i palube vijaka . Prostor vaši spajala daleko od zamjenskih rubrici rubovima kako bi se spriječilo drvo od cijepanja .

Građevinski planovi & amp ; Tehnike za potpornih zidova za Patios

Potporni zidovi planirana i izvedena u suradnji s terase su jedan od najvažnijih ugodan krajobraznih značajki za homeowner . Kada se planira s osjetljivošću , oni postajucijenjeni arhitektonski dodatak za nekretnine . Iskoristite različitim razinama

Více >