Kako instalirati Hardiplank Over Brick

Hardiplank jefiber cement sporedni kolosijek napravio za vanjsku primjenu za pokriće strukturu u dugotrajnom obloga . Iako se općenito koriste preko drvenih kuća obloga , možete montirati Hardiplank prilaženje preko cigle sa samo nekoliko pripremnih koraka . Ti dodatni koraci će značitiinstalacija trajemalo duže , ali nakon što je završena su daske montirati brzo u mjestu , odmah štiti svoj ​​dom od elemenata u godinama koje come.Things morat ćete Srpski traka mjera
Chalk
2 - by - 2 -inčni drvo krzna trake
čekić bušilica
beton spajala
4 mm polietilenska oblaganje Screenshot Hardiplank Screenshot koroziju prilaženje nokte
Hammer
Show More upute Screenshot
1

Markdužinom zida od opeke s kredom svakih 24 inča . Koristite metar za mjerenje udaljenosti između svakog potrebnog oznaka .
2

Pričvrstite 2 - by - 2 -inčni drvo krzna trake na zidove , smješteno na svakom od kredom . Držite traku na zid i koristiti razinu stolara da određeni strip je visak , trčanje ravno na zid vertikalno . Koristite čekić bušilica s svrdla,iste veličine kao i svojim konkretnim spajala staviti pilot rupe kroz prevlaka trake i na cigle svakih 12 inča . Uklonite traku i čisto iz rupe s vakuumom sadrži privitak crijevo . Vozite konkretne zatvarači kroz pilot rupa pomoću standardnog bušilicu dok glava vijka u ravnini s krzna trake za držanje trake na mjestu . Ponovite cijelom dužinom zida .
3

Pokriti krzna trake s parna brana priključen na daskama korištenja energije klamerica .
4

Postavite Hardiplank ploče protiv krzna trake . Nail ploče na mjestu pomoću prilaženje nokte uz krzna trake . Instalirajte daske iz baze na zid prema gore , tako da sepreklapaju sljedećeg daska pokriva nokte koriste za mjesto prethodnu dasku .

Različiti dizajni Ograde

kako bi se utvrdilo što tip ograde što je potrebno, poduzeti niz razmatranja u obzir . Estetska vrijednost jeprimarna briga , ali drugi faktori su jednako važni , uključujući i da li se to zgrada u osobnom ili komercijalnim uvjetima. Životni vijek pr

Více >