Zakoni o gradnji ogradu

Dok ne postoje standardne ograde zakoni , mnoge države i općine imaju slične zakone ograde na mjestu . Prije nego što graditi bilo koju vrstu ograde na vašem posjedu , to je vaša odgovornost da znaju i razumiju svoje obveze na sebe i na svoje susjede . Neki zakoni usredotočiti na ograde oko kuće , kao što su privatnost ogradu , dok su drugi zakoni postaviti sigurnosne standarde za ograde . Poljoprivredno Mačevanje

Mačevanje zakoni raditi da bi stoku off autoceste i sef na njihov vlasnik imovine . U vrijeme kada su svi u vlasništvu stoke , to jejednostavna stvar dijeleći troškove izgradnje i održavanja ogradu . Danas , pravila su komplicirani , ali još uvijek vrti oko "Pravilo desne ruke " u većini država . Ako dva susjeda su obje imaju životinje na farmi , oni stoje na njihovoj strani ograde i to lice . Ograda se njihovo pravo , iz svoje sredine prema vanjskom kutu , je njihova odgovornost . Ograde na lijevoj strani jesusjeda . Akosusjed nema stoke , tada je vlasnik koji ima životinje moraju izgraditi i održavati cijelu ogradu između svojstava .
Ograda u ili Ograda Out

čini se logičnim da je svrha ograde zakona je da bi zemljoposjednik je stoka ograđeno na svom imanju kako bi ih zaštitio . U nekim državama s otvorenim raspona , ili ograde -out , zakonima ,suprotno jeslučaj . Ako ne želite da se životinje na svoju imovinu , onda je vaša odgovornost za izgradnju ograde da bi ih van. To ne znači da se životinje može izvoditi bilo gdje . Vlasnik ima odgovornost da bi životinje izvan puteva i da znaju gdje su .

Osobne imovine

Većina općina reguliraju visinu ograde na 4 noge za prednjim dvorištima i 6 metara za dvorištima . Osim akoograda je jedan susjedni susjeda " graditi i dijeliti ", to bi trebao biti postavljen unutar imovine linije svog vlasnika . Budući privatnost ograde može ometati liniju očima susjeda , to jedobra ideja da se izgraditi ogradu na takav način da uzrokuje što manje djelo na susjedne vlasnika nekretnina . U gotovo svim općinama" lijepa strana " ograde , ili na ravnom dijelu , okrenuta daleko od kuće .
Sigurnost Ograde

najčešći tip sigurnosti ograde su oni izgrađen oko dvorištu bazena . Ove ograde treba biti najmanje 4 metra . Otvori u mačevanju ne smiju biti veći od 4 cm u promjeru . Svi horizontalni poprečni članovi ograde treba biti na unutarnjoj strukturi kako bi se spriječilo djecu da koriste ih kao koraka da im se pomogne popeti se na ogradu . Bazen sigurnosne ograde moraju imati sigurnosni vrata na njima da samo kvake s unutarnje strane ograde . Brava mora biti dovoljno visoka da djeca ne mogu doći na kvaku i otvoriti ga .

Kako Braće Gate postova

primarni uzrok spuštenih vrata jeslab ili ineffectively instaliran vrata poslije . Vrata , kao jedini pokretni dio ograde , posebno je osjetljiva na bočnim stresa . Iz tog razloga , vrata postovi su zakopani dublje od susjednih ograda postove. Beton

Více >