Kako Hang Gate zasun

Sva vrata kvake , bez obzira na stil ili sastava , imaju zajedničke karakteristike i slične zahtjeve za instalaciju . Vrata brava setove obično uključuju dva osnovna dijela:mehanička brava za montažu pričvršćene na vratima i stacionarni ulova priključen na nama rečeno . Neki su mehanizmi zaključavanja . Kada se ispravno instaliran ,kvaka i ulov baviti kada su vrata zatvorena , osiguranje vrata . Ovaj projekt može biti dovršen bez posebnih alata ili naprednih stolarije skills.Things morat ćete
vrata kvaka komplet s vijcima za ugradnju
olovka
vježbu s bušenjem i vožnje bitova
ljepljive trake

Prikaži više uputa Screenshot
1

Zatvorite vrata . Stavljajte teške predmete protiv vrata kako bi se spriječilo otvaranje što instalirate zasun . Olovkom označite vrata na visini na kojoj namjeravate instalirati zasun . Otkinuti komad traka oko 8 inča dugo . Postavite traku vodoravno preko jaz između vrata i nama rečeno , tako da se proteženekoliko centimetara na obje strane jaz na razini referentne oznake .
2

Test - stane zasuna sklop ikvaka na vratima , usklađen s trakom . Olovkom trag oko montažnu ploču na ulovu i označiti pozicije instalacijskih vijke na nama rečeno . Uklonite zasun i ulov . Koristite bušilicu i svrdla da bi pilot rupe kroz maraka otvor na nama rečeno . Premjestite ulov na nama rečeno . Uz bušilicu i malo vožnje , pričvrstite kopču na nama rečeno .
3

Postavite zasuna sklop na vratima , usklađen s ulovom i trakom . Označiti pozicije zasun je vijke na vratima . Uklonite zasun i izbušiti pilot rupe kroz svaku marku otvor . Premjestite zasuna sklop , zajebi do vrata i uklonite traku .

DIY rešetke ograda

rešetkama ograde suučinkovit i jeftin način za dodavanje privatnost u vrtu i dati puzanje loze i ruže podržati kako rastu . Rešetkama dijelovi su dostupni pre -made na mnogim trgovinama home poboljšanje , dolaze u različitim iskrižan dizajna i prodaj

Více >