Koja vrsta mrlja je najbolje za ograde

?Ograda može zadržati uljeza i životinje , ali vam je potrebno kako bi zaštitila samu ogradu da bi to stoji jaka . Prije nego što je vrijeme uništava vašu ogradu , to vas koristi pronaći kvalitetan mrlju koja se zadržati prodiranje vode ograde zajednice . Ako ne mrlja zajednice i zaštititi ih , oni mogu iskriviti ili čak razgrađuju . Sikkens Cetol SRD poluprozirnima Stain

Sikkens Cetol SRD poluprozirnima Stain je dizajniran za zaštitu drva koja je izvan i osjetljiva na vremenske uvjete . Nakon što je ovaj proizvod se primjenjuje na vaš drva ograde je , upija u drvo i neće pahuljica ili kore . U kolovozu 2010 , Consumer pretrage navedene Sikkens Cetol SRD poluprozirnima Stain kao najbolji mrlja na korištenje na otvorenom . Ova boja je izabrao mnogi zbog svoje trajnosti i dugovječnosti , što znači manje održavanja za one koji ga primjenjuju u svoje ograde . Ovaj proizvod je skuplji od ostalih vrsta drva mrlja , ali to vam štedi novac u dugoj vožnji .
Penofin Ultra Premium Red label

Penofin Ultra Premium Red label drva mrlja jeproizvod koristi za zaštitu drvenih ograda i drugih proizvoda od drveta koji provode vrijeme vani . U članku pisanom za Lieuallen Industries , ovo drvo - mrlja brand je izjavio da će biti najbolji . Kuće i profesionalni graditelji koristili ovaj proizvod jer je otporan na vodu , koja se čuva dasku od savijanje ili truli . UV zaštita Ovaj proizvod nudi ima puno veze sa svojom tamnom bojom i kako ga drži na suncu prodiranje svoje slojeve do drva .
Pekarskih Gray - Away Wood Seal
Pretraživati ​​

pekarskih Gray - Away drvo Seal se koristi za zaštitu drvenih ograda i držati boje boje u potrazi za novim . Ovaj proizvod dolazi u različitim bojama dizajniran kako bi se slagala boje boje koju koristite na vašem ogradu . Pekarski Gray - Away Wood Seal čuva prodiranje vode u drvo kad pada kiša , a također drži kalup i plijesni iz raste na ogradi .

Cabot Mrlje

Cabot je bio u poslu izrade kvalitetnog drveta mrlje za više od 130 godina. Cabot mrlja blokira UV zraka i čuva prodiranje vode ogradu . Prema Consumer Reports " Cabot čini alkidne i lateks - temelji čvrsti , polu - prozirne i prozirne mrlje krojena za svaku primjenu . Cabot mrlje dolaze u različitim bojama kako bi se uklopili ogradu i drugo drvo namještaj koji možda želite obojiti . "

Kako izgraditi mali Half zid na prilazu Ulaz

Izgradnja pola zid na kraju prilaza uokviruje ulaz i dodaje osjećaj strukture na prednji krajolika . Do-it- radinost imaju različite atraktivnih materijala koje možete izabrati , uključujući i kamena ploča , granita i pješčenjaka . Polovica zidovi na

Více >