Kako izgraditi Povišena vrt kreveta s valovitog metala

Povišena vrt ležaja od valovitog metala pružiti alternativu tradicionalnim kreveta podignuta izgrađene sa željezničkih veza ili klade na pritisak liječi . Metal pada u različitim oblicima i veličinama od kreveta , a dostupan je u bojama za kuće koji nisu zaljubljeni u sjajnom čelika u svom vrtu . Galvanizirani čelik drži bolje na otvorenom , jer je manje vjerojatno da hrđa , ali ne galvanizirani čelik može dodati seljački dodir na vrt kao što dobi . To je ono što vam je potrebno
lopatu ili Ditch Witch
26 " širok valoviti metalne ploče
Metal vidjeli ili škare ( opcionalno )
Razina
18 " željezare su nosači, suporti Pretraživati ​​Hardware platno
Sadnja mix
Sphagnum mahovina
Vermikulit
vapnenac
0-45-0 fosfata gnojiva
5-10-5 sporo oslobađanje gnojiva

Prikaži više uputa
1

kopajurova 12 cm dubine i 4 inča u obliku vaše budućnosti podigao krevet . Dno rova mora bitiista dubina sveobrnuto , i nabijati ga prema dolje , tako da je stan , pa čak .
2

Izrežite valovitog metala u odgovarajuća duljina za vaše uskrisi krevet . To zahtijeva poseban alat , pa ako niste spremni ulagati u njega , imati svoj dom poboljšanje trgovine rezati valovite ploče na desnoj dužine , ili jednostavno planirati podigao krevet koji jeveličine od metala koji ste kupili .

3

Postavite valovitog metala u središtu rovu . Natrag ispunite oko inča oko dna s tla . Koristite dovoljno da se držite uspravno metal dok provjerite da li je to uopće . Koristite razinu na vrhu valovitog metala i napraviti prilagodbe dok je na razini sveobrnuto .
4

Vozite čelika udjele u zemlju oko valovitog čelika napraviti zidove uskrisi krevet više osigurati . Vozite prvi ulog izvan jednom od uglova i raditi svoj put oko , vozeći udjela u svakih četiri noge . Vozite jednu u metalu , a sljedeći jedan vanjski , slijedi ovaj uzorak sve dok ne dođe natrag do ugla gdje ste započeli .
5

Back - popuniti rov s tla na obje strane valovitog metala . Suzdržavam zemlju u uskrisi krevet i izrezati komad hardvera krpom da stane na dno . Hardver platno će zadržati rupičanje životinje iz vrta . Popuniti kadar komercijalne sadnje mix ili napraviti svoj vlastiti . Za dva bushels sadnog mix , kombinirati jednu posudu od sphagnum mahovina , posudu od vermikulit , 1 1/4 šalice mljevenog vapnenca , jedna četvrtina šalice fosfata gnojiva i 1 šalicu sporim oslobađanjem gnojiva .


Uređenje za Desert dvorištu

Dokdvorištu je običnoprivatni prostor ,dvorište stvara snažan dojam za posjetitelje , a postavlja ton za svoj pustinjski dom . Pustinja uređenje stil naziva Xeriscape štedi vodu po kojima biljke koje podnose sušu , zapošljavaju nisku potrošnju vode i

Více >