Kako PejzažRose Garden

Hibridni čaj ruže suužitak raditi. Zasaditi ovaj vrt na početku proljeća . Tea ruže sugust sorta koja raste samo jedan cvijet na kraju svake stabljike . Oni nude više cvjeta tijekom cijele sezone te su lako briga za . Ovaj pejzaž je za kvadratni prostor uza zid kuću ili vrt prozor . Samo su dvije vrste biljaka se ovdje koristi . Držite ružičnjaku jednostavan. Ruže ne vole konkurenciju . Oni samo trebaju nisku raste granični biljka iruža je star.Things što vam je potrebno Srpski Čelik vrtne grablje
3 hibridni čaj ruža od 5 galona Screenshot Okrugli nos lopatu
Tape mjera
1 50 - lb . torba sadnje malča Screenshot Bird Bath
Razina
2 stana od bijelog alyssum
10 - by - 15 - noga pravokutni prostor
1. dvorištu Redwood kore malča .
Show Više Upute Screenshot
1

Očistite sve korov i ostatke iz svog 10 - by - 15 područja .
2

Razina područje s čeličnim vrt grablje . Rake prva po dužini , a zatim poprečno . To će jamčiti razred za početak sa .
3

Digsrednje porastao rupu s okruglog nosa lopatom prvi i mjerenje s trakom mjeru 2 noge sprijeda i 7 1/2 metara s obje strane. Napravite svoju rupu 2-3 centimetara veći negose sveobrnuto .
4

Digpored ruže rupu i mjeru 5 metara s prednje i 3 noge na lijevo od sredine ruža . Obavijest ruže neće biti u skladu , ali kada završite će biti raspoređen .
5

Digposljednja rupa i mjera 5 metara s prednje i 3 noge na desno od sredine ruže .

6

Uklonite ruže iz limenke . Ako su zapeli u konzervi , stavite ružu na bok i stavite nogu na limenci , nježno gura prema dolje na njega . Zatim stavite ružu gore desno i lagano povući . Ruža sada izvlači .
7

Nježno masirajte svaki korijen loptu je strane i dno . To je učinjeno jer je korijenje u jednom smjeru od toga da bude u konzervi i tako da ih masirati širiti korijene ići u svim smjerovima za snažan razvoj korijena .
8

Postavite dva i pedeset osam pune pregršti malča u svaku rupu , pazeći to ne podići krunu ili baze biljke iznad razredu . Možda ćete morati staviti ružu u svaku rupu kako bi provjerili razinu .
9

Postavite sve tri ruže u svojim rupama . Surround svaka ruža s malča , miješanje zbijenost tla s malča kao što zatrpavanje rupe . Rad u malča s vaše strane .
10

Compacttlo oko tri ruže i vode ruže u.
11

kopaju malim 4 - inčni rupe s vaše strane uz svaku rupu 3 inča apart . Te rupe će biti za alyssum ,low - raste plant.The Alyssum granice će ići na tri strane perimetra . Niti je potrebno na kućnom strani .
12

PlantAlyssum , miješanje neki malč s ispunom kao što si učinio ruže . Pattlo oko svake male tvornice .
13

Postavite ptica kupelj 2 do 3 metra iza sredini porasla . Provjerite razinu ptica kupelj s razinom .
14

Koristite kolicima i lopatu za širenje 1 dvorište Redwood kore malča cijelom području . Ovaj pokrovnost će zadržati kukolj iz raste .

Kako popraviti mali vrt Vrt

Izrada mali vrt vrt može bitirewarding iskustvo kada koristite svoju maštu . Koristeći mala područja popraviti ukusna salata vrt ili ugodan cvjetni lepezu je izvrstan način da se uljepšati prostor . Patio vrtovi često su ograničene na posude , jer je

Více >