Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Cvjetnjaka & Specialty Gardens >> Content

Kako vremenske uvjete umjetnog cvijeća & amp ; Biljke

< p > Umjetne biljke i cvijeće su velike mogućnosti za one koji nemaju zeleni palac . Za vanjski uređenje , najbolje je potražiti umjetne biljke koje su dizajnirane za vanjsku zaslonu . Ove biljke dolaze iz tvornice sa svojim lišće obložena vremenske utjecaje . Ako su vam umjetne biljke i cvijeće napravljen za uporabu u zatvorenim prostorima , oni mogu biti weatherproofed . Bilo sprej tkanina protectant proizvedeni za vrt namještaj će raditi . Nakon što su lišće obložene , oni će stajati donajgorevrijeme mora baciti na njih . Pregled, što vam je potrebno
tkanina protectant pregled Kukuruzna kaša krpom

Sušilo za kosu

Upute Screenshot 1 < p > Prašina labave krhotine od od umjetne biljke . Sušilo za kosu postavljen na niska jeučinkovit alat ako imate produžni kabel , ili koristiti može komprimiranog zraka . Za manje na otvorenom biljke , ispunite veliku torbu s 1/2 šalice soli ili palentom . Umočite postrojenja u i tresti ga za 90 sekundi . Sol i palentom će apsorbirati sve labave krhotine .
2 < p > Obrišite bilo držeći ostatke isključiti pomoćukrpom namočenom otopinom jednakih dijelova vode i bijelog octa .
< Br > 3 < p > Premažite elektrane lišće sa zaštitnim slojem tkanine spary . Premažitelišće u skladu s uputama proizvođača . Dopustitekaput da se osuši i nanesite drugi sloj .

od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/flower-beds-specialty-gardens/1016131106.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.