Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Kako smanjiti ploča koraka u svoj travnjaku

Dodavanje stropni korake kako bi vaš travnjak ispred može potaknuti vaš dom je izgled i vrijednost , a olakšati pristup ulaznim vratima . Mjerenja i veličine ploča za svoj ​​projekt u velikoj mjeri ovisi o nagibu travnjak , što će vam trebati za mjerenje prije nastavka smanjiti korake . Prvo treba rezati grubi obris stepenica s lopatom i traka mjera , onda se savršeno dimenzije kao što propisuje se morta i kamenje . To je ono što vam je potrebno Srpski drvenoj ploči Srpski Level
Mjerna vrpca
Lopata
drobljeni kamen Screenshot minobacačkom Screenshot lopaticom
Readymix beton
Ploče
Screenshot Prikaži više uputa
1

mjeru uspon i vožnji na padini gdje namjeravate korake koje treba rezati . Stavi drvenu ploču ili stup na vrhu brda ili padini , koristite razinu kako bi se osiguralo da je ravna , a mjerenje visine odbora iz dna brda s trakom mjeru . To jeporast . Postavite ploču uspravno na dnu padine i mjerenje dužine s vrha padine na brodu . To jetrčanje .
2

Izračunajte namijenjen visinu i gaziti za svaki korak , na temelju mjerenja nagiba ste pronašli . Idealna gazni sloj je 15 inča , s ustaje u 6 inča . Gazni sloj treba bitiudoban veličine za nogom da stane , dokustaje je sve što je korak visina želite . Trebat će vam kamenje za ustaju i ploče za gazi .
3

Izrežite grube dimenzije i korake koje su planirane , koristeći traku mjeru zadržati ustaje i gaziti mjerenja u skladu . Vi ćete usavršiti svoje mjere kada nastavite da se stavi kamenja i cementa u mjestu .
4

iskopati 12 cm dolje , gdje će biti postavljenebaze ploča . Za izdržljivog dizajna , trebali osnovati zakladu. Ispunite sa 4 inča lomljenog kamena i 4 inča Readymix beton , i pustite da se osuši .
5

Dig do 2-3 cm na svakoj strani osnovnog dijela i mjesto podrške kamenje da držati ga na sidrištu.
6

Dodaj mort u osušene betona na bazi i postaviti prvu ploču na vrhu , tako da je na razini i na istoj visini kao zemlju .
7

nanesite mort iza prvog bloka i mjesto prvi podizača kamen . Neka se suši .
8

Dig do 6 centimetara iza prvog kamena ustaje i uspostaviti drugu površinu profila. Ovaj put , dodajte 3 inča lomljenog kamena i 2 inča morta .
9

spustio sljedeći ploča , tako da visi iznad prvog nastavka, oko 2 cm . Nanesite mort između dva stuba .
10

ponoviti dodavanjem morta , ploče i ustaju dok su izgrađene sve korake . Neka se potpuno osuši i čekati dva tjedna prije uporabe .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016018426.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.