Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Kako Pejzaž spriječiti Kopanje

lijepo dvorište i vrt Pozivamo susjedstvu biljni i životinjski svijet na svoj ​​krajolik . Mnogi od tih životinja skrivati ​​u vrt kreveta i travnjaci do gnijezda ili u potrazi za hranom . Vjeverice , madeži , miševi i vjeverice suneke od tih kopanje štetnika . Projektiranje svoj ​​krajolik odvratiti ili isključiti kao mnogi od tih životinja što je više moguće sprečava budućnosti kopanje u vrtu kreveta . Ako kopanje je već problem , nekoliko jednostavnih preinaka na krajolik treba obeshrabriti it.Things što vam je potrebno
ivica
vjeverica pregrade Screenshot, peradi žice Screenshot Mačevanje
Prikazati više uputa
1

instalirati vrt ivica na obodu ukrasnog i povrća kreveta kako bi obeshrabrila rupičanje životinje poput madeža i vjeverice . Sudoper ivica 12 centimetara duboko da bi se teže za životinje kopati pod .
2

Smanji gustu pokrovnost sadnju . Teški Biljke niskog pokrovnost pružiti gniježđenja područja za kopanje životinje .
3

Što manje vjeverice u vašem dvorištu ugradnjom vjeverica pregrada ili 2 metra širok metal bendova oko debla . Ovi uređaji zadržati vjeverice iz penjanje i gnijezde u stablo , tako da ima manje od njih oko kopati u krajoliku .
4

Stavite list peradi žicom na vrhu vrt kreveta prije usitnjavanje . Životinje privlači malča za rupičanje ne može kopati kroz žicu .
5

Ograda u krajobraznih područja koja su najatraktivniji za kopanje životinje kako bi ih isključiti . Koristite 2 - noga ili jači dekorativni ili utilitaristički ogradu .
6

Pronađite kantama za smeće i komposta gomile daleko od cvijeća i povrtnjaka . To bi privukli životinje hraniti na tom području, a oni mogu kasnije kopaju u krevetu .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016090934.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.