Uređenje okoliša oko Cottage Šupe

vikend prolio dodaje karakter i šarm , a služi kao žarište u dvorištu . Implementacija dobro osmišljen krajolik oko njega može naglasiti strukturu . Razmislite koliko održavanje želite staviti u bilo koje biljke ste pronašli tu i kako želite koristiti prostor oko šupe . Upute Screenshot
1

Napravite put za tvoj šupi iz vrta ili vrt . Popločavanje bi dodali staromodna dodir u skladu sa svježim izgledom šupi . Dodaj drvena vrata ili sjenica na ulazu u stazu , ako jeprolio se nalazi na udaljenosti od kuće .
2

bokovivrata vikendice prolio s kontejnerskim biljke ili malih grmova . Dodaj cvijeće na prozorskim kutijama naglasak vikend stil šupi .
3

Postavite rešetka za penjanje biljaka na strani šupe ili obustaviti visi biljke s krova . Druga mogućnost je da se biljka malo bilje vrt po strani šupe u prilogu s malom drvenom ogradom .
4

Postavite stol i stolice blizu šupe . Prostor se može koristiti u zamjenu za vrt za opuštanje ili zabavu . Ili postaviti radni stol na kojem možete postaviti biljke koju čuvanje ili presađivanje .

Kako napraviti krajobraznog berma

Stan pejzaži raditi u nekim situacijama , ali za dodavanje interes i uspon na inače dosadan pojavljuju vrta , dodajte jednu ili više bermi . Berma jemounded područje tla za sadnju . Oni mogu biti dodan u vrt oboda ili u samom središtu . Neobičnog obl

Více >