Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Troškovi za krajobraznu Front Yards

Kadreal estate agent govori o " rubnik žalbu ", rekla znači putkući se predstavlja u zajednicu kroz atraktivnu dvorištu . Uravnotežen , dobro održavan dvorište daje svakom domu izgled da i drugi žele . Uređenje u dvorištu ne mora biti skupo ako slijediti dobro promišljen plan i da su spremni napraviti neki posao sami . Troškovi će se razlikovati u cijeloj zemlji za mnoge uređenje usluga i proizvoda. Stvaranje travnjak

travnjak jeplatno na kojem je izgrađenakrajolik . Tri glavne troškove za uspostavljanje travnjak supripreme , sjeme trava i početno održavanje . Akotravnjak je napustio gola od strane izvođača radova ,tlo je vjerojatno u lošem stanju . Dodavanje jedan kubni metar od tla košta oko 30 dolara dolara , akubni dvorište komposta je oko 50 dolara što je u trenutku objavljivanja u kolovozu 2011. Tu je ioptužba za isporuku , zajedno s troškovima najma Rototiller miješatidva dopune u postojećoj tlu . Trava sjeme i gnojivo za održavanje skupa uglavnom će koštati manje od 50 dolara , ovisno o veličini dvorištu .

Drveća i grmlja

Stabla su kraljice uređenje okoliša , i grmlje njihovu sudu . Zajednički uređenje drveće poput javora , skakavaca i brijestova koštati manje od više egzotičnog drveća , s početkom cijenama nižim od 200 $ . Stabla su također po cijeni po njihovom promjeru , uz veće drveće skuplji . Mala stabla omogućuje vam da ga prijevoza sebe , iskopati rupu i posaditi ga , štedi profesionalne troškove . Grmlje se u rasponu od manje od 20 dolara kako bi i iznad 100 dolara .
Cvijeće

nogostup ili temelj s obilnom , šarenog cvijeća tijekom cijele vegetacije , kaže prolaznicima da li uzeti ponos i njegu u kući . Trajnice koje dolaze iz godine u godinu imaju početno ulaganje od samonekoliko dolara do 30 dolara . Priprema krevet za njih s tla i komposta može koštati nekoliko dolara po torbi . Malčiranja oko cvijeća s iverja može koštati dodatnih $ 30 do $ 40, ovisno o vrsti malča .
Posebna krajobraznog

krajobraznog ne završava stavljanjem biljke u dvorište . Ona također uključuje posebne projekte , kao što su stvaranje zaštitne prstenovi oko stabala i grmova ili ukrasne dotakne, kao što su kipovi ili drugim predmetima , osim krajolik rasvjeta . Troškovi brzo može dodati do sa svim dodacima , s nekim dekor u rasponu do nekoliko stotina dolara . Mnoge kuće vidjeti svoje dvorište kao trajni projekt koji nikada nije završio . Umjesto da pokušava učiniti sve raditi u jednoj godini , možete širiti rad i troškove materijala tijekom nekoliko godina .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091056.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.