Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Sod uklanjanje Uz Bobcat

Soda se uklanja ručno ili s sodcutter , ali za velik ili težak posao , miniutovarivači uštedjeti sate vremena i truda . Miniutovarivači su kompaktni , industrijska vozila koja obavljaju rad s malo poremećaja mjestu . Oprema može završiti druge krajobrazne zadatke kao i, što ostavlja više vremena i energije za finiš pejzažnom rad . Ručno uklanjanje

Za mali posao , izvadite SOD rukom . Edge obris u postojećem travnjaku s nožem ili lopata krila na dubini SOD , a zatim ga izrezati u rukovanje dijelovima . Podignite busenje ispod lopatom , i uvaljati ga . Sodcutters su mali strojevi obično slične veličine s kosilicom , ali teže . Njihova veličina čini ih najpogodniji za male projekte .
Mini utovarivač Prednosti

manje utovarivači smanjila većinu radne snage povezane s uklanjanjem travnjak . Obris još treba ivica rukom . Zupčasti kantu attachment zatim podiže travnjak čisto od ruba , ostavljajući postojeći travnjak netaknuti . Miniutovarivači su svjetlo , okretan i ostaviti malo poremećaj na postojećem terenu , pogotovo akooperater planira na posao kako bi se smanjili okreće . Vodatravnjak kada jeposao završen , a postojeći trava oporavi .
Udruženog rada

Cut korijene koji su se nalazili pod SOD za opremu , tako da oni se mogu ukloniti bez ometanja stablo ili zemlju izvan obrisa . Utovarivač može se širi dodatnog materijala , kao što su Crna ili šljunka , na mjestu . Dobar operator smanjuje potrebu za ručnim grabljama . Novi sod stavljen na paletama može pao u blizini mjesta s viličara privitku.
Koordinaciju rada

To je isplativija koordinirati uklanjanje sod projekt s tipičnim krajobraznih zadataka oko mjesta kojeutovarivač klizanja može upravljati . Različite privitke dati im vise fleksibilnosti . Ostvarili uklanjanje krhotina, grubu ocjenjivanja na malim mjestima i čupanje panjeva za samomalo više vremena na stroju . Operater oprema može pružiti izvatkom kamion za povećani satnici .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091114.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.