Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Uređenje i Solar Energy

Elektronika sadržanu u krajobraznog planovima za desetljeća . Od glazbe sustava za rasvjetu na vodnim značajkama , električna oprema je uobičajena u vrtu dizajn . Solarni pogon elektronike ne samo da će smanjiti ovisnost o kupljenom struje , ali će također smanjiti potrebu za opsežnim žica . Rasvjeta Srpski Srpski

Solarna rasvjeta je dostupan u većini odjela i vrtlarstvo trgovinama . Svjetiljke može biti jeftiniji od tri dolara svaki za mali osvjetljenje za staze . Skuplji jedinice mogu pružiti Spot rasvjeta za uređenje mogućnosti i zastavama . Većina svjetla dolaze sugrađenim solarnim panelom i kocki za jednostavnu instalaciju bilo gdje u svom vrtu .
Vode Pumpe

Solarni nudi nekoliko prednosti kada se koristi s vodom crpke u fontanama, ribnjacima i drugim značajkama vode . Solarni sustavi imaju tendenciju da rade na nižim naponom od kućanskih sustava . To ima mjeru sigurnosti , posebno kada je u blizini vode . Solarni pumpe vode često su niži tlak pumpe koje odgovaraju potrebama većine značajki vrt vode .
Ambient Sound

Solarni radio može osigurati ambijentalnu glazbu ili zvukove tijekom vaš vrt . Mali solarni radio može biti vrlo jeftin . Veći modeli troškova će prihvatiti drugi elektronički uređaj iPod ili i osigurati visoku kvalitetu , bežični zvuk .
Ostala razmatranja

Postoji nekoliko prednosti dobio od koristi solarnu energiju za uređenje okoliša naglasci . Većina solarni sustavi su samostalni . Solarni paneli su ili dio učvršćenje , kao što je s rasvjetom i glazbene sustave , ili im se može instalirati bez potrebe za električar . Čak i sustavi koji ne zahtijevajuelektričar će zahtijevati puno manje posla kao potrebu za povezivanje značajki i aparata za kućanstvo električnog sustava eliminiran . Svjetla i vode značajke mogu se postaviti bilo gdje da se željeni . Solarni znači da žica neće morati biti preusmjeren oko vrtovima ili bazenima . Također , dodajući vrtovi kasnije je sigurnije jer nećete morati brinuti o slučajno rezanje kroz energetskih kabela .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091406.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.