Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Ideje za uređenje rustikalnom stilu domova

rustikalni dvorište je lako postići s nekoliko jednostavnih dodataka . Get većina stvari na lokalnoj razini , a projekti su rijetko više od jednog poslijepodneva završiti . Rustikalnom stilu dvorište jenačin za održavanje kontakta sa svojim korijenima , ako stezemlji osoba koja je morala preseliti u predgrađa . Old Farm Equipment

Nemojte odabrati stari motorizirani dio opreme koji će izgledati poput oborio vozila . Objekt poput starog pluga s cvijećem rastu oko nje jelijepa osobina . Nemojte ga postavljati u sredini dvorišta . Postavite ga na jednoj strani ili mjesto na komadiću zemlje između svog kolovoz i susjedovo dvorište .
Prolije Flower Bucket

Koristite veliki pola barel lončanica i sidro na tlo tako da zakopavaju ispod površine ili korištenja šiljaka da ga drže . Ulijte malo prljavštine na tlo i dovesti ga natrag u kantu . Sade cvijeće u blatu . To će izgledati kao da jekanta se prevrnulo i cvijeće raste na vlastitu . To se može koristiti kao središnji lik .
Prairie Ograde

To jetradicionalna ograda midwestern preriji 19. i početkom 20. stoljeća . To je jednostavnopost ograda sa trupaca koji se koriste kao ogradu . Debla su urezana i stane u rupe na ograde . Postoje setove dostupni na farmi trgovinama i nekim domaćim trgovinama . Normalno setove se koriste kako bi naglasak ugla , ali možete učiniti cijeli dvorište s nekoliko setove .
Lokalno Wildflower Vrt

Korištenje lokalnih wildflowers i trave također možete dodati rustikalni izgled u dvorište . Ako ne znate koji je cvijeće i trava su porijeklom iz svog područja , možete kontaktirati vaš lokalni koledž, sveučilište ili farma proširenje . Određene home trgovinama ili domaći jaslica, također će nositi ove specifične cvijeće . Neke od tih organizacija će imati prikupljanja sredstava prodaju u proljeće , gdje se mogu kupiti biljke .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091453.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.