Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Herbicida za ubojstvo Weeds Zajedno potoke i Ribnjaci

Kuće dovoljno sretan da imaju bare o njihovim svojstvima ili potoka koji se pokreću kroz njih može naći teške četkom ili invazivne biljke . Ako košenje ili povlačenje ne riješi problem , herbicidi možda morati da se zaposle . Problem

Bez obzira koliko pažljivo herbicidi se koriste na poplavnim odbojnika - uzduž putova - oni imaju dobre izglede da će završiti u vodi . Oborinske vode otjecanje jeglavni uzrok , ali više sprej će također nose pune snage herbicida tijekom i u vodu .

Prednosti

glifosata , 2,4 - D i triklopir herbicidi su relativno sigurni . Svaki je učinkovita na određenim priobalna zona korova . Spot prskanje korova trebao biti samo pokušala na hladnim , mirnim danima . Glyphosate , oslikane na drveća i grmlja panjeva nakon rezanja ili ranjavanje , ubiti će korijene ili same biljke . Koje sve herbicid koristi , ponovio aplikacije može biti potrebno .
Razmatranja

Pripreme poput bakra , octom i drugim "prirodnim" herbicidima podliježuista otjecanje potencijal kao kemikalija i može promijeniti kiselost vode ili ustrajati na tlu . Oni bi trebali koristiti za točkasto tretmane s istom pažnjom ostvaruje prilikom korištenja kemijskih herbicida . Bilo herbicid treba miješati u skladu s pravcima i koriste samo za biljke navedene na pakiranju .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091564.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.