Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Kako Screen stabla za uređenje okoliša

Krajolik plan može se koristiti za stvaranje raznih efekata u dvorištu . Dodavanje privatnost i screening neželjenih pogleda iz vrt , paluba ili prozora je jedan takav učinak daplanira Krajolik može pružiti . Planiranje zaslon sa stabala u krajoliku uključuje odabir odgovarajućeg stablo za korištenje . Plan bi također trebali uzeti u obzir namijenjenu ishod projekta , tako da je mješavina s ostatkom landscape.Things što vam je potrebno
krajobrazne plana
Lopata
crijevo za polijevanje
Show više Upute Screenshot
1

Posjetite lokalnu vrt centar ili dječji vrtić kako bi se utvrdilo što vrste zimzelenog drveća su dostupni u području u kojem živite . Prikupiti podatke o visini stabla , širenja , boja i drugim aspektima koje ćete morati donijeti odluku . Razmislite evergreeni poput Leyland čempresa i smaragdno zelene Arborvitae .
2

Odredite područje u dvorištu ili krajolik u kojem stabla treba zasađen pružiti zaslon . Razmislite razmak i broj stabala potrebnih temelji na drveću koji su dostupni i činiti dobro u vašem području .
3

Razmislite o tome kako su stabla koriste za zaslonu će utjecati na okolne trave ili krajolik . Osmislite plan koji će omogućiti sadnje drveća na takav način da se ne bi negativno utjecala na druge sadnje .
4

Razmislite veličinu zimzelena stabla kako bi se kupili . Odaberite stabala koje su u stanju da se kreće i sadnju . Također, razmislite o veličini stabla u odnosu na proračun . Ne zaboravite da je veći , više osnovane stabala obično su skuplji .
5

Instalirajte zimzelenog drveća slijedeći plan koji je razvijen . Kopati rupe za stabla koja su dva puta kao širok kao rootball . Stavite drvo u rupu , pazećivrh rootball je malo ispod razine tla .
6

Vodarootball temeljito . Natrag popuniti rupu oko rootball s prljavštinom i nabijati dolje čvrsto s nogom . Nastavak zalijevanja stablo po potrebi , tako darootball ne isušuje i dovesti u stablo umiranja .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091566.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.