Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> uređenje Osnove >> Content

Kako krčiti za uređenje okoliša

Prije uređenje nekretninu ,zemljište mora biti izbrisani . Ovisno o veličini imovine , to se može postići s ručnim alatima kao što su pile, sjekire , lopate i kolica ili s velikim alatima kao što su motorne pile , traktore i Bush svinje . Alate potrebne za jasan zemlji će biti u potpunosti ovisi o veličini područja , a što mora biti izbrisani . Makija je jednostavan za brisanje , ali velikih stabala zahtijevaju motorizirana opremu . Upute Screenshot
1

Odaberite prave alate . Odgovarajući alati ovisit će o tome što će biti izbrisan iz zemlje . Odredite koji su pravo alata identificiranjem ono što se briše . Na primjer , uzimajući dolje stabala će zahtijevati motornu pilu , panj odstranjivač i panj brusilicu . Grmovi može biti izbrisan s pilama i sjekirama .
2

Očisti zemlju . Koristeći odgovarajuću opremu , skinu sve drveće , četka , biljke i vinove loze . Stog sve naslage u hrpi daleko od razminiranog mjestu . Start na najudaljenijem kutu područja koje se provjerilo i postupno raditi svoj ​​put do ispred objekta . To će vam omogućiti da se temeljito .
3

ukloniti grmlje . Za male četke , koristiti pile i sjekire . Na velikom četkom , lijepiti BUSH HOG na traktoru i pokositi nekretninu u potpunosti.
4

Rake ili orati zemlju itlo . Koristite dirt grablje ili naribati priključen na stražnjem dijelu traktora da čak i zemlju u razminirane površine .
5

spaliti ili vući daleko izbrisani krhotine . Ovisno o količini razminiranog krhotine , možete izabrati da ga spali nakon kopanja rova oko njega i punjenje jarak s vodom ili najam izvlače uslugu kako ga ukloniti .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-basics/1016091672.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.