Korak -po - korak za beton za vrt

vrt produljuje životni prostor kuće , stvarajući pozivajući mjesta za zabavu , igranje i opuštanje . Popularan materijal za izradu terase , beton jedugotrajan , jednostavna za održavanje, proizvod koji je i učinkovit i ekonomičan . Izlijevanje betonskih ploča vrt jeintenzivan rad posao nije prikladna za većinu do-it -radinost . Međutim ,vlasnik kuće s odgovarajuće alate , malo iskustva home poboljšanje i pravilnu pripremu može dovršiti posao . To je ono što vam je potrebno
Lopata
nagovarati
Drvo , 2x4
Hammer Screenshot, nokti Pretraživati ​​drvenih kolaca
Rukavice
Čizme
Drveni aparatić Screenshot Rake
Šljunak
Rebar Screenshot Wire veze
vidio s nožem strugotine
beton
betona plovak
betona okrajčivač
Metla
Show More upute

1

Izvadite SOD i biljaka iz novog vrt području. Razina preostale prljavštine i nabijati ga dolje .
2

Frame vrt sa 2x4 odbora stvoriti obrazac za držanje mokri beton . Nail zajednice zajedno u obliku željenog vrt . Vozite drvene udjele na vanjskom rubu obliku svakih 2-3 metara , i zakucati ulog na obrascu za stabilnost . Ako je gornji dio u obliku vrt je veći od 2 cm od visine prizemlja , pridaju kutni drveni aparatić oko obliku svakih 4 noge zadržati formu iz klanjanje s težinom betona .
3

Ispunite obrazac s još sloj šljunka 1-2 cm debele .
4

instalirati Rebar oko unutarnjeg perimetra konkretnim oblicima ojačati gotovog vrt . Vozite metalne udjele u zemlju svaki stopala , te priložiti 1/2-inch Rebar do središta udjele sa žičanim vezama . Vidio Rebar po potrebi . Vozite ulog dovoljno daleko u zemlju da se u potpunosti pokriveno dvorište . Horizontalna Rebar trebao biti otprilike u sredini betonske ploče . Stvaranje mreže uzorak s armature za popunu središte vrt . Kravata Rebar zajedno gdje se trake preklapaju .
5

Ulijte mokri beton u obrasce . Povucite Rebar grid gore na sredini ploče kao što izlije beton .
6

Rake je 2x4 ili drugu ravnu prednost u odnosu na beton s leđa - i-naprijed prijedlogu za glatke površine , uklanjanje viška betona i kako bi se osiguralo da je obrazac pravilno ispunjen .
7

zagladite betonsku površinu s konkretnim plutaju i dopustitiploča na suho dok se više ne pojavljuje mokrepovršine .

8

linije i glatke rubove betona sa betonskom okrajčivač .
9

Vuci ukočeno vlaknima metla po površini stvoriti gajevima u betonu koje ćevrt manje sklizak kad je mokar za sigurnije hodati .

Kako izračunati kubnih metara betona potrebna za vrt

Terase suinvesticije koje ste stavili u nekretnine . Želitevrt izgledati lijepo i biti stabilna tijekom vremenskih promjena . Prije nego što bi konkretno , koja jemješavina vode , pijeska, agregata i cementa , morate znati koliko betona je potrebno .

Více >