Kreativne ideje za mala Patios

umanjenica veličina vaš vrt ne mora ograničiti svoj ​​potencijal za postatiotvoreni oaza ,mjesto na vjetru dolje nakon napornog dana . U stvari ,mali vrt vam pruža prilika da se one kreativne talente dobro iskoristiti i za dizajn dobrodošlice , estetski dodatak vašem domu . Skala

Mjerilo jevažna komponenta uzeti u obzir prilikom planiranja za mali vrt prostora . Ti overstuffed stolice i veliki stol da bi trebala izgledati sjajno na zadnjem dvorištu će vjerojatno zasjeniti novi , što ga čini osjećati prenatrpan nego čudan . Odaberite stavke koje su dovoljno mali da stane organski u prostoru , kao što su stol i stolice kafića veličine . Ako je sve što ste stavili vani je na ljestvici , to će bitimjesto za sjedenje koja sjaji .
Parket

Razmislite pokrivanje vrt pod s kamenitom , kamena ploča , ili terakota pločice . Ili , mogli bi mogao utisnuli betona izlio . Utisnut beton može biti transformirana izgledati samo o bilo kamena vani . Nakon što je stil, boje , reljefni i utisnuta , beton može biti da nalikuju materijale kao što su cigle , škriljevca i još mnogo toga . Kao izbor vrt , utisnuli beton jepristupačan način dati da Vanjski prostor topao izgled bez gnjavaže polaganje stvarne cigle i kamenjem .
Boja

Što vam nedostaje u prostoru i namještaja na vaš vrt može biti sastavljena u svijetle boje udaraca . Ne postoji ništa dramatičniji nego malom prostoru prepun živih boja . Sve što odabrati - od malih pribor za biljke i cvijeće - može bitiproslava na otvorenom iskustva . Budući da ste vjerojatno imali na ljestvici natrag na visini i veličini namještaj na terasi , pokušajte potpuno uskladiti nadopunjuju tonovima tkanina na sjedalima jastucima i bacati jastuke .
Viseći vrt

umjesto pronalaženja prostora na podu za biljke , razmislite visi vrt suspendiran iz vrt stropa ili rešetkama . Korijeni su na vrhu biljke u viseće posude , zaštićen plastičnim pokrovom koji sadrži tlo , a biljke rastu prema dolje u divljini , šarene bogatstvo kroz rupu u dnu .
voće i povrće Vrt

Koristitepola barelu oko 2 metara u promjeru rasti rajčice, cvijeće i bilje . Pola bačve može se uvučen u ne - prometne površine , te će dodati više života u svoj vrt području.

Kako očistiti beton Paver Opeka

Betonski Paver cigle dolaze u različitim bojama i teksturama koji oponašaju izgled pravog kamena . Većina tvrtki proizvodnju betonskih finišera cigle s nagnute rubove kako bi se smanjila opasnost Tripping i površinu tečaj koji smanjuje vjerojatnost p

Více >