Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Biljke >> Content

Kako Plant Red yucca

Red yucca ili Hesperaloe parviflora , jebiljka porijeklom iz južne i sjeverne Teksasu Novom Meksiku . Naraste do 6 metara u visinu i obično proizvodi crvene cvjetove , iako neke sorte Red Yucca ima žute cvjetove . Red yucca jepopularna biljka za pustinjskim krajolicima u Sjedinjenim Američkim Državama zbog svoje cvijeće i niskim zahtjevima za održavanje . Ova biljka raste lako iz sjemena irazne Red yucca kultivara su komercijalno available.Things što vam je potrebno Srpski sjeme ladicu
Sandy ilovača
vapnenac
tresetnica
Vrt lopatica
< br > Prikaži više uputa
1

Kupi Red yucca sjeme iz sjemena tvrtke . To osigurava biljke će imati predvidljive karakteristike , osobito s obzirom na boju cvijeća .
2

Odaberite sadnju mjestu u pustinji okruženju uz puno sunca. Red yucca je jednogodišnja u US Department of Agriculture srčanost zone 8 i više, što znači da se može tolerirati temperaturama do 10 stupnjeva celzijusa .
3

Pripremite lagani smjesu tla za Red Yucca . Ova biljka raste dobro u pješčanoj ilovača s pH tla u blizini neutralne , idealno između 6,8 i 7,2 . Dodaj treset na tlu da snižava pH vrijednost . Dodaj vapnenca u tlu podići svoj ​​pH .
4

Napunite ladicu sjemena sa smjesom tla . Stavite Red yucca sjeme na tlo , odvajajući ih za 1 do 2 cm . Pokriti sjemena s 1/4 inča tla i staviti ladicu sjeme u punom suncu. Voda Red Yucca sjemenke samo kada je tlo potpuno suho .
5

presaditi Red yucca sadnice do stalnog sadnog mjestu kada su šest centimetara visok. Kopati rupe s vrtnom lopaticom da su barem 3 cm dubine i najmanje 4 noge apart . Postavite sadnice u rupe i postaviti ih tako da se manje od 1 cm od stabljike je ispod razine tla i popuniti rupu s tla . Red yucca biljke ne bi trebao zahtjeva nikakvo održavanje iz ove točke .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-plants/1016091751.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.