Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Biljke >> Content

biljke & Cvijeće To privući leptire i Hummingbirds

privući leptire i hummingbirds u vašem dvorištu koje rastu biljke koje pružaju nektar i hranu za gusjenica . Hummingbirds ne mogu odoljeti crvene cvjetove , prema Oregon State University Extension , ali i privukao krajolika kad vide ružičaste ili narančaste cvjetove . Odaberite razne biljke za svoj ​​krajolik zadržati hummingbirds i leptiri vraćaju iz godine u godinu . Istočna Red Columbine

osebujna , svijetlo crvene i žute cvjetove sa mamuze zabada u zrak privući hummingbirds na blagdan nektara unutar njih . Klasteri cvijeća cvatu od veljače do srpnja na multstemmed trajnica . Istočna crvena Columbine može doći do visine od 2 noge i mjeriti 1 stopalo širok. U trolatičnih letci su 4-6 cm širok , pozivajući Columbine duskywing leptir položiti jaja na lišće . Biljka voli puno sunca za djelomičnu sjenu u kiselom , dobro drenirano , suho za vlažno tlo . Red Columbine se uzgaja u US Department of Agriculture bilja srčanost zone 3-8 i tolerantniji od hladnoće, vrućine i suše .
Butterfly Bush

Unatoč imenu grm je , to nije samoleptir magnet ; hummingbirds posjetite grm pijuckati na nektara previše . Leptir Bush može doći do visine od 8 metara na jugu i 5 metara na sjeveru . Sorta s grane kao žalosna vrba može doseći i do 12 metara , sa širenjem i do 15 metara . Hardy je u USDA bilja srčanost zone 5 do 10 , leptir Bush je brzorastuća , mogu tolerirati visoke vlažnosti od Juga , vrućine i suše . Ona umire natrag na zemlju u USDA bilja srčanost zone 5 i 6 tijekom zime , ali se uvijek iznova pojavljuje brzo u proljeće . Butterfly Bush cvjeta s gustim nakupinama crvenih lavande , ljubičasta , crvena , svijetlo - plave , ružičaste ili bijele cvjetove od srpnja do kolovoza u punom suncu područjima krajolika s dobro drenirano tlo . Leptiri koji posjećuju grm obuhvaćaju gubica leptir, slikano dama i crveni admirala .
Truba puzavice

Velike količine nektara i svijetlih boja truba u obliku cvijeća privlače leptire i hummingbirds od lipnja do rujna . U 3-1/2 inča dugo Cvjetovi su narančasto , žuto - narančaste , crvene ili crveno - narančaste , cvjeta u grozdovima na vrhovima grana . Gusta rast tamno - zeleno lišće služi kao pozadina za cvijeće . Dajte trubu puzavice prostora za rast , kao što dosegne visinu od 35 metara . Ona tolerira loše vrijeme, kao što su hladnoća, suša i vrućina u USDA bilja srčanost zonama 6-10 . Truba puzavice vina vole puno sunca i plodno , vlažno, dobro drenirano tlo .
Drhtav Aspen < br >

atrakcija drhtav Aspenu za leptirima i kolibrića je njegova lišće . Shiny , male , zeleno lišće stvoriti poklopac za široku repom kolibrića za izgradnju gnijezda za svoje mlade i daju leptire , poput prugaste hairstreak i crvenim pjegama žalosti ogrtač , mjesto za polaganje jaja . Lišće postaje zlatna , crvena, žuta ili žuto-narančaste u jesen u USDA bilja srčanost zonama 3-7 . Drhtav jasike doseže visinu od 35 do 50 metara s dugom deblo i glatka , sivo - bijele do bijelo - zelena kora koja postaje deblji s dobi . Cvate sa srebrnim resama od svibnja do lipnja u zapadnom SAD-u i ožujka-travnja na Istoku . Aspens su jednogodišnja stabla, moći rasti u bilo koji tip tla , uključujući i kamenita i plitka , u punom suncu u punopravno hladu i mogu tolerirati hladno vrijeme .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-plants/1016092044.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.