Cvijeće koje rastu dobro u jugoistočnoj SAD-u

Iako su temperature u sjevernim dijelovima jugoistočnom SAD- u rijetkim prilikama dip na nulu u zimi , to jeiznimka , a ne pravilo . To omogućuje niz cvatnje biljke rastu u divljini na jugoistoku , od kojih su mnogi prilagodljivi Vašim potrebama krajobraznog .
Žuti div izopa pregled

Žuti div izop ( Agastache nepetoides ) može narasti do 8 metara , a to zeljasta trajnica cvjetnice od jugoistoku ubrzano raste . Žuti div izopa pripada metvice obitelji , ali ovaj odlicno nema tu žigovima jak Minty miris . Listovi , u obliku strelice , razviti do 5 cm i cvijeće će biti u terminalu klastere do 5 inča dugo . Zeleno - žuti cvjetovi paket u šiljaka na krajučvrst stabljike . Žuti div izopa raste u divljini u plodnim šumama i šikarama u . Biljka će rasti u hladu ili suncu , sa svojim uobičajeno uređenje koristi se kao dio WILDFLOWER i leptir vrtovima .
Violet Drvo loboda pregled

Lady Bird Johnson Wildflower Centar opisuje ljubičastu drva kiseljak ( oxalis violacea ) kao " delikatna ". Uzgoj rodom cijeloj jugoistočnim državama , ljubičasta drva kiseljak nastanjuje polja , stjenovitih šumovitim predjelima i proplancima , gdje je prisutna kisela tla . Violet drva kiseljak raste do 9 cm , dopuštajući njegovu uporabu u kamenjare i kao granice vrste . Violet drvo kiseljak razvija od žarulja , koje možete posaditi u jesen i očekuju dobre rezultate . Cvjetovi cvatu u svibnju sroza - lavanda cvijet ponekad izradu bis nastup u hladnom vremenu , nakon padabiljka je izgubio svoje lišće , prema Missouri Botanički vrt . Lišće nalikuje onom djeteline i to je jestiva . Koristite ga kao salata zelje .
Proljeće Ljepota pregled

Uzgoj porijeklom iz takvih jugoistočnim mjestima kao što su Georgia , Alabama i Mississippi , proljetne ljepote ( Claytonia virginica ) jevjesnik kraj zime . Cvjetovi cvatu u travnju , sbijele do ružičaste cvjetove u razvoju u skupinama , na vrhovimastabljika . Proljeće ljepote su prolazne , sa cijelog postrojenja ide u mirovanju do kraja proljetnih mjeseci ; lišće otpasti i slično sličnim vrstama , od šafrana ,biljka umire natrag na zemlju . Proljeće ljepote nositi sunce i hladovinu jednako dobro . Biljka jedobar fit za dvoranama kao što su kamenjare i šumskih vrtova . Proljeće ljepotice ostati nisko na zemlju , rijetko prelazi 9 ili 10 centimetara u visinu .

Bolesti evergreena

zimzelenog drveća i grmlja pate od raznih bolesti . Učinci tih bolesti su često teške, ako se ne liječi . Neki dokazati fatalan za evergreena . Bolesti zimzelene dolaze iz raznih izvora , a mnogi se gljivica u prirodi . Simptomi mogu varirati ovisno

Více >