Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Landscaping Grmlje >> Content

Kako Tall Jesu Ficus Hedges u južnoj Kaliforniji ?

Smokvu ( Ficus benjamina ) , jednogodišnja u US Department of Agriculture bilja srčanost zone od 10 do 12 godina , jezimzelena stabla koja se također često koristi kao zaštita u okviru svoje smjelost raspona . Na drugom mjestu , to jedugogodišnji , popularna houseplant . U idealnim uvjetima , kao što su one u dijelovima južne Kalifornije gdje smokvu je jednogodišnja , biljke će rasti do 50 metara visok . Smokvu živice može rasti kao visok kao lokalnim propisima i razmatranja održavanja dopustiti . Idealni uvjeti

Idealni uvjeti za smokvu široki su u rasponu . Biljke su tolerantni sve, od svjetla hladu na punom suncu , ali su najbolji u punom suncu. Oni su jednako prilagodljiv različitim uvjetima tla , od kiselog do alkalna . Jednom uspostavljena , smokvu je suša tolerantni i pomalo tolerantni slanim tipični priobalnog mjesta . Budući da su zimzelena i " plakati " do razine tla , što se natjecati najviše korov . Gustoća lišća ih čini uspješan kao zaštita , ali njihova sklonost da rastu vrlo velik znači da redovita clipping jenužnost.
Ficus Obveze

Southern California Ficus može rasti visok, ali također može biti desetkovana ficus štitastog ( Singhiella simplex ) . Maleni štetnici uništiti lišće brzo , ostavljajući ništa osim gole grane u slučaju velike zaraze . Šteta se također može usporiti rast . Proizvodi su dostupni za liječenje Whitefly zaraza , alicijena može biti visoka za vrlo duge i visoke živice . Čvrstu površinu korijena može podići u blizini finišera i zračni korijene može spušteni na zemlju i roditi dodatnih biljaka . Potonji može biti kontroliran od strane uske clipping potrebne za živice u prigradskim i gradskim područjima .


Ficus alternative

Za Southern California vrtlari u potrazi za gustu grm zamjena za ficus , alternative uključuju požara grm ili crvenu grm ( Hamelia patene ) , Hardy je u USDA zone 9 i 10. . okviru svoje smjelost raspona ,grm može narasti od 10 do 15 metra , proizvodnju crvenih cvijeće tijekom cijele godine . To može biti obrubljen specifičnim oblicima i veličinama . Još jedan evergreen zamjena za ficus je barometar bush ( Leucophyllum frutescens ) , jednogodišnja u USDA zone 8 do 10. . Biljke rastu 5-8 metra , sa srebrnim - sivo lišće koje su podvrgnuti clipping . Ljubičasto cvijeće pojaviti u proljeće , a pokreće ga proljetnim kišama .
Ficus Hedge razmatranja

Svi Ficus sadrže sok koji može nadražiti kožu na dodir , pa obrađuju biljke s pažnjom , pogotovo kada je obrezivanje . Lišće i ostali dijelovi također može uzrokovati želučane smetnje i ako su oni proguta . Pri ocjeni hoće li odabrati smokvu za živicu , razmišljati o vremenu i /ili trošak potreban za održavanje biljka koja može postati izrazito visok i nezgrapan , ako neuredne . Ako biljke izaći iz ruke i rastu jači od lokalnih pravilnici dopuštaju , vrtlari mogu također nastati kazne .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-shrubs/1016018864.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.