Grmlje koje ne zamrzavanje

Ako živite u hladne klime i željeli zadržati grmlje , to je imperativ da znaju što će biti u grmlje mraz otporan na zimu . Evergreena osigurati tijekom cijele godine lišće za svoj vrt , ali većina biljaka će zahtijevati dodatne pažnje preddolazak zime kako bi se osiguralo da će onda biti i tijekom smrzavanja mjeseci . Lily - of - the- Valley Busha

ljiljana - of - the- dolini bush ima sjajni, tamno zeleno lišće . Prema Vrtlarstvo Eden , u proljeće i zimi ovaj grm stvara niz sitnih bijelih cvjetova koje kontrast i sa sjajnom zelenom lišću . Ovaj grm raste na oko 12 metara visok i širok 10 metara u svojoj punoj zrelosti , ako je napustio unpruned .
Patuljak Alberta Jela

Ove zimzeleno grmlje osobito jednogodišnja biljaka imati u vrtu . Oni rastu u klasičnoj vrsti božićnog obliku stabla . Prema Fine Vrtlarstvo magazina ,Patuljak Alberta Jela neće rasti iznad četiri metra , a raste vrlo sporo , što je dobro za potting kada je mlađi. Grm je uobičajeno u vrtovima Sjevernoj Americi, a često se koristi za živice ili vjetar pauze .
Little Giant Cedar

Ova zimzelena raste u svijetu oblikovati i jejednogodišnja biljka . To je kompaktan razne zimzelene , a samo će rasti između 2 i 3 metara u visinu . Budući da njen okrugli oblik je njegov prirodni oblik ,Little Giant Cedar zahtijeva malo obrezivanje . To jepopularna uređenje biljka zbog svoje lako održavanje i hirovite dodir dodaje da u vrtu .
Hetz Midget

Hetz Midget je jedan od najmanjih sorti od zimzelenog grmlja i jesavršen granice biljka , jer je jednostavan za održavanje i čuva svoj ​​oblik dobro . To jesporo raste grm , i pri punoj zrelosti će doseći maksimalnu visinu od tri noge . Kada se zreleHetz Midget čini izvrstan zaštitnu biljku zbog gustog rasta i jednostavno održavanje .

Holmstrup Aborvitae

jednogodišnja , stožasti evergreen koji ima reputaciju jelena - otporan ,Holmstrup Aborvitae jejednostavan za rast bilja; održava svoj ​​oblik dobro , i zahtijeva malo održavanja kako bi izgleda dobro u vrtu . To jekompaktna postrojenja i , prema Fine Vrtlarstvo magazina , je pogodna za korištenje kao vrt vjetra pauze . Zbog usporenog rasta ,Holmstrup Aborvitae je pogodan za zalijevanje kod mladih . Ona raste na oko četiri noge po dospijeću ; njegov gust lišće daje dodatni - teksturom izgled vrta .

Laburnum Činjenice

zajedničko zanovet , Laburnum anagyroides , ima nadimak zlatnog lanca stabla zbog svoje cvatnje učinak . Ovaj rodom stablo središnjim regijama Europe raste kao krajobraznog vrsta u Sjevernoj Americi . Kad razmišljate o korištenju ovog stabla na svom

Více >