Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> krajobraznog stabala >> Content

Kako motorne pile Wood

izum motornom pilom napravili obaranje stabala te ih rezanje na duljinu puno lakše . Motorna pila ima lanac na motorni pogon s izoštriti zubi strše iz njega da se vrti oko bara . Korištenje pilu sigurno i pravilno pomagala u učinkovito rezanje drva . Motorna pila jebrza , učinkovita , i potencijalno opasno sredstvo ne treba uzeti olako . Koristite pilu za rezanje vlastite ogrjev ili ukloniti mrtve stabla i grane oko vašeg doma landscape.Things što vam je potrebno Srpski kacigu sa štitnika
sluha zaštitu
Čelik vrhom čizme
prikazati više uputa
motorku sigurnost
1

nositi zaštitnu odjeću, uključujući zaštitne kacige s štitnik za lice, duge hlače , košulje , teškim čeličnim vrhom čizme i rukavice . Sva odjeća mora biti priljubljena i nikad labava . Osigurajte dugu kosu unutar odjeće . Nosite zaštitu sluha kada se koristi benzin motorom motorne pile .
2

Pročitajte i pilom vlasnika priručnik za rukovanje , pokretanje i zaustavljanje pilu . Držitepila napjev gore i koristiti ispravan benzin i ulje . Uvijek započeti i zaustaviti pilu u blizini šume ćete biti rezanje . Nemojte nositi trčanje vidio dok hodate .
3

Izrežite drvo stoji na čvrstim , ni zemlju kad god je moguće . Podrška deblo tako da krajnji što su rezanje je iznad zemlje , kako bi se spriječilo rezanje u zemlju . Podrška prtljažnik od samo jedne strane , tako daotpaci pada daleko .
4

Trčanje pilu u punoj brzini prilikom rezanja drva , ali nikada kada nema otpora na lancu . Pila je napravljen da radi brže , a rezanje i miruje dok se ne rezanje .
5

Izrežite s dijela lanca i bar se nalazi na motoru . Nemojte pokušati smanjiti pomoću vrh , kao rezanje s vrhom može uzrokovati pilu kick unatrag .
Rezanje motornom pilom
6

Za početak pilu prema uputama proizvođača . Griptop ručka čvrsto lijevom rukom i stražnje ručke sa svoje desne strane , tako da možete stisnuti gas dok radite .
7

staviti pilu na vrhu debla gdje želite to cut . Donesite traku prema dolje, takousred lanac i vodilicu susret drvo otprilike u sredini bara .
8

Stisnite gas sa svojim indeksa prsta desne ruke neposredno prijelanac čini kontakt s drveta . Kontaktiranje drvo prijemotor dosegne punu brzinu može uzrokovatimotor odugovlačiti ililancem vezati u drvu . Držite pilu radi u punoj brzini dokcut je završen .
9

lanac i motor obaviti posao . Nemojte pokušati prisiliti pilu kroz šumu . Nanesite umjerenu pritisak koji ne uzrokujemotor usporiti dramatično .
10

Izvadite pile iz drveta , akorez počinje zatvoriti . Gravitacija radi protiv vas i vezat će pilu u šumi i da je teško , a možda i opasno ukloniti ako se zatvori skroz .
11

siječe drva počevši ispod prtljažnika ako je podržanlog na oba kraja . To čini gravitacija raditi za vas umjesto protiv vas . Rez će se otvoriti kao klada popusti i spriječiti rez od vezanja na lanac i vodilicu . S druge strane , rezati dnevnik počinje na vrhu , ako je podržava samo na jednom kraju .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1016093011.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.