Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> krajobraznog stabala >> Content

Stabla s dugim Bean nalik Pods

Ako ste u potrazi za egzotičnim drvećem dodati poseban dodir na svoj krajobraznog projekta , a zatim razmislite stabala s dugim grah nalik sjeme pods . Ne samo da su mahune same neobične i siguran uhvatiti okom , ali mnogi od tih stabala imaju druge egzotične značajke kao izvanredno lišće . Odabir više stabala s takvim mahuna vam omogućuje da imaju vrlo različitih izgled vaše dvorište , a imajući ujedinjenju nit . Bagrema

bagrema proizvode mnoge vrste s grahom poput mahuna koje se najčešće koriste za ukrasne svrhe . Znojan bagrem ima grozdove ružičastim i crvenim cvjetovima . Med bagrem ima grozdove zelenih cvjetova . Cvijeće redbud a suneobični ružičasto- ljubičasta , ažuto- drvo ima nakupine bijelih cvjetova oko pješice dugo . Mahune od znojan skakavci su dlakavi , a oni od meda bagrema daju stablo zveckanje zvuk u jesen . Žuto- Wood mahune imaju srebrnast sjaj i ostaju na stablu tijekom zime .

Poincianas

Poinciana drveće također nazivaju drveće plamena i blistav stabala . Neki smatraju da je jedan od najljepših stabala u svijetu , poincianas imaju bujnu paprati lišće i dići svijetle narančasto- crvenim cvjetovima . Te cvijeće su elaborirati geometrijske dizajna i izgleda za razliku od većine cvijeća bilo koje druge vrste . Poincianas također proizvode sjeme pods koji izgledaju kao staromodne ravne britve .
Indian Bean Stabla

Indijski grah stabla su srcoliki listovi širiti ukupolama nadstrešnica koja može dosegnuti sve do temelja . Mjestimice među lišćem su grah nalik sjeme pods i bijelog cvijeća s žutih i crvenih mrlja . Mahune ostaju na stablu tijekom zime , što je indijski Bean stablo zanimljiv i neobičan izgled , čak i kada su sve ostale stabala su goli .

Mesquite Stabla

mesquite , ili med pod stablo , čini dobro u sušnim uvjetima , gdje poprima oblik izvaljen grm . U boljim uvjetima , može doći do visine od 60 metara . Ima grozdove mirisnim zelenkastim cvjetovima . Slijede klastera grah nalik sjeme pods . Ove mahune su jestive i hranjiv . Drvo grmlje stabla čini izvrstan ugljen koja je cijenjena u roštiljanje , za jedinstven okus to daje na meso .
Texas Ebony Stabla

Texas ebanovina stabla ima paprati lišće s krem boje cvijeća koje rastu zajedno u klastere . Veliki grah poput mahuna sadrži nekoliko sjemenki i puno mesnatih plodova . Nezrelih mahuna napraviti ukusan i hranjiv hranu kad kuha poput graha koje nalikuju . Potpuno zrelih mahuna prže , prizemlje i koristi kao zamjena za kavu .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1016093484.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.