Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> krajobraznog stabala >> Content

Koliko je visokHemlock Tree

? Istezanje iz istočnog SAD-a u kišnim šumama na sjeverozapadu SAD , u jeku Hemlock stabla donekle ovisi o vrsti. Četiri različite vrste kukuta su porijeklom iz Sjeverne Amerike : dvije na istoku i dvije na zapadu . Lišće kukuta su tamno zelene . Istočna Kukuta

Kanadski kukuta ( Tsuga Canadensis ) se također zoveistočni kukuta i može narasti do između 40 i 70 metara s širenja između 25 i 35 metara . Zimzelena stabla , ona posjeduje spor i srednje stopu rasta , što znači drvo koje će rasti manje od 2 noge godišnje . Kanadski kukuta može napredovati u US Department of Agriculture srčanost zone od 3 do 8, a ne cijeni puno sunca , kao što čini u piramidalnog oblika .
Western Kukuta

zapadni kukuta ( Tsuga heterophylla ) je plodna cijeloj Pacific Northwest u SAD-u i može narasti na više od 150 metara , često žive već stoljećima . Ona uspijeva u područjima s gustom hladu ili stjenovitog tla , što ga čini iznimno prilagodljivim primjerak . Bilo je u početku čini u uspravnom piramidalnog oblika , a zatim počinje širiti i klonuti s rokom dospijeća . Zapadni kukuta je cijenjena i za svoje estetske privlačnosti i kao važan drva .
Problemi

Koliko je visokkukuta stablo raste može utjecati brige za okoliš i kugu ili problemi s bolesti . Sadnja stabla kao zaslon na cesti može dovesti do oštećenja od zime u slanim . Također ne uživa mokrih ili slabo isušena tla . Kukuta stablo može biti smeta insekata poput kukuta vunenom adelgid , kukuta svrdlo, hvatača , razmjera , gubara i jagoda žižak , osim bolesti poput truljenja korijena i raznih gljivica .

Fun Facts

tanina u kore od kukuta je korištena od strane Indijanaca Amerikanaca i ranih naseljenika po svojoj sposobnosti da proizvode boja i ten kože . Ljekovitih čajevi od kore kao i masti za liječenje opekotina , ogrebotina i sličnih ozljeda . Stablo proizvodi debla promjera između 2 i 4 noge , te je iznimno dugovječni , sa stabala u divljini ponekad preživjelih u više od 500 godina.


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-trees/1016093503.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.