Kako Cut koraka u nagnut Lawn

Izrada korake u svom zaobljenom travnjak može riješiti mnogo praktičnih uređenje probleme . Koraci osigurati bolju jednostavnost pristupa , poboljšati jednostavnost održavanja i mogu dati uredan i atraktivan izgled vaše kosim krajolika . Mjerenje nagiba i rezanje korake je samomali dio posla koji je potreban za čvrste gotovih koraka . To je najbolje da se izrezana grube konture i dimenzije za koracima , i nastaviti usavršavati oblik dok ste polaganje morta i kamenje . Pojedinosti stubišta su tvoje utvrditi, uključujući visinu , broj, materijala i širinu . No, važno je da se vaše mjerenja točno tako tvoji koraci su siguran i funkcionalan . To je ono što vam je potrebno Srpski drvenoj ploči Srpski Level
Mjerna vrpca
Lopata
drobljeni kamen Screenshot minobacačkom Screenshot lopaticom
Readymix beton Screenshot Kamena ploča
Screenshot Prikaži više uputa
1

izračunati uspon i vožnji uz padinu na kojoj će biti koraci . Da biste to učinili , postavite drvenu ploču na vrhu padine i koristiti razinu kako bi bili sigurni da je ravna . Izmjerite visinu ploče s dna padine koristeći traku mjeru . To jeporast . Postavite ploču uspravno na dnu padine , i mjerenje duljine od vrha padine na brodu . To jetrčanje .
2

odrediti visinu i gaziti za svaki korak . Idealna mjerenje je15 - inčni gazni sloj i6 - inčni ustaje . Gazni sloj mora biti dovoljno velik za stopala za sigurno stati na . Nastavka je visina koraku . Trebat će vam kamenje odgovarajuće veličine za oba omotača i ustaje . Duljina kamenja ovisi o tome koliko široka namjeravate korake koje je potrebno .
3

iskopati nagib za stvaranje grube dimenzije planiranih koraka , pazeći da se drže na istom ustaje i mjerenja korakom za svaki korak, tako da korisnici ne spotaknuti . Koristite metar napraviti grube konture .
4

iskopati do 12 inča na bazi svog padinu na kojojprvo gaziti kamen će ići . To će djelovati kao temelj svoje korake i treba biti siguran i dubok . Ispunite sa 4 inča drobljeni kamen , a zatim 4 inča betona , i ostavite ga da se osuši .
5

Dig 2-3 cm na svakoj strani osnovnog omotača , i mjesto za podršku kamen držati ga na sidrištu. Veličina podršku kamena ne smeta .
6

nanesite mort na suhom betonu . Položite prvi Flagstonea ( šara ) pa je razina ( koristiti razinu kako bi bili sigurni ) , i stavite ga na istoj visini kao zemlju oko nje .
7

nanesite mort na stražnjem dijelu prvog gaziti i mjesto prvi podizača kamen . Pustite da se osuši .
8

iskopaju 6 centimetara tla iza prvog kamena ustaje se pripremiti za sljedeću području kojim se gazi . Dodaj 3 inča lomljenog kamena i nakon toga 2 cm žbuke .
9

Položite sljedeći kamena ploča , tako da visi iznad prvog nastavka, od 2 inča . Nanesite mort između gazi .
10

Ponovite korake dok sve stepenice izgrađene . Dopustitepovršina za postavljanje dva tjedna prije uporabe .

Kako pejzaž sa staklenom agregata

recikliranog stakla čini dobra malčiranja proizvod za cvjetne gredice i rubnjaka za travnjak . Uređenje okoliša s stakla omogućuje odvodnju i pomaže smanjiti broj korova koje rastu na neželjenim mjestima . Potražite staklenom agregata proizvod kojiči

Více >