Kako izgraditi most preko Little Ditch

malo jarku trčanje kroz imovinu može pomoći ocijedite vodu tijekom kišnih razdoblja , ali može bitineugodnost kada je to potrebno pristup na drugu stranu . Jednostavan drva pješački most je praktičan i relativno jeftin solution.Things što vam je potrebno
4 Pier blokova s 4 - inčnim trake, 12 - po - 12 inča
Lopata
Level
2 pritisak liječenih drveni stupovi, 4 - by - 4 inča , dužina određuje mosta dizajn
4 vijci, matice i podložne pločice , 1/2 inča , 4 1/2 inča dugo
2 - by - 4 inča ploče , broj i dužina određuje projektiranje mosta
paluba vijci , 3 inča dugo
2 - po - 6 -inčni paluba ploče , broju i duljini određuje dizajn mosta
2 1/2 inča paluba vijci

Show Više Upute Screenshot
1

odrediti dužinu i širinu mosta .
2

Lopata i razina područja u kojima će semost zemljišta.

3 postavljena su dva bloka pristaništa na svakoj strani jarka , tako da se trake raspoređene na širinu mosta . Postavite blokove kako su naramenice su okomito na jarku , a blokovi su postavljeni jedan nasuprot drugoga i razini .
4

Postavite dva postove između trake na svakoj strani jarka . Podesite kako bi bili sigurni postovi su međusobno paralelni i razini . Bolt postove na trake .
5

navijte inčni ploča 2 - by - 4 na vrhu stupova koriste 3 - inčni palube vijka . Prostor daske 2 razmaknutim stopalima i koriste dva vijka na svakoj strani .
6

Screw palube ploče za 2 - by - 4 inča ploča dužini s jedne strane jarka nadrugi , pomoću 2 1/2-inch paluba vijci . Space palube ploče oko 3 /8 inča apart i koristiti dva vijka po vezi .

Nächste Seite

Kako da se formira pločniku

Formiranje konkretan pločnik jeveliki posao za do-it -yourself vlasnik kuće, ali mnogi vlasnici vole glatku površinu betona preko neravan alternative , kao što su asfaltiranje kamena i betona finišera na pločnike . Beton jedobar izbor za kuće na pror

Více >