Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Krajobraznog Šetnje i putevi >> Content

Kako izgraditi blok koraka u kosini

Dodavanje kamenih blokova na padini može nadopuniti bilo krajolik projekt . Ovaj izgled može poboljšati pristup višem položaju bez upotrebe dug put ili jednostavne trave nasip . Projekt kao što to ima brojne moguće dizajna i oblika . Kamena stubišta se također može koristiti kako bi osigurao više zamršen dizajn u cvjetnjak . Izrada vlastitog stubište s blok kamena može biti jeftin i jednostavan, ako se to radi correctly.Things što vam je potrebno Srpski Stairway dizajn
spreju
Stan - point lopatnog Srpski Masonerija pijesak
Zbijanje ploču < br > Razina
šljunčana
bloka kamenja
Tape mjera Screenshot sjekirom pokupiti
Metla
Prikazati više uputa Screenshot
1

planirati svoj stubište dizajna . Odlučite točno dizajn projekta tako da je crtež na papiru . Uključi sve dimenzije koje želiš zajedno sa svim uzorcima ili oblicima kao što su zakrivljene ili blokiranih kutova za nogostup . Više zapetljan dizajne će zahtijevaju intenzivniji rad i više novca . Međutim , oni će biti više privlačan u isto vrijeme .
2

spreju travu duž padina gdje želite koraci smješteni . Počnite kopati bazu prvi korak na dnu brda . Koristite flat - point lopatu rezati u banci pod kutom od 90 stupnjeva . To će stvoriti ravnu površinu za rad od . Izrežite površinu od tla oko tri metra širok za jednu osobu ili pet metara širok za dvije osobe .
3

stavite sloj pijeska zidane dolje na području prve rez i pritisnite ga dolje s zbijanje tanjuru . Koristite razinu kako bi bili sigurniprljavštine i pijeska ležala ravnomjerno . Pick out kamenje koje će se uklopiti u području koje su iskopali . Chip ih sa sjekirom pokupiti ako je potrebno . Postavitekameni blok dolje na vrhu pijesak pa je protiv banke .
4

Mjesto svaki dodatni blok oko 10 centimetara iznad prethodnog bloka . Koristite traku mjeru za udaljenost. Pobrinite se da kopaju ravnomjerno u padina s svaki dodatni korak bazu . Nanesite ukloniti nečistoće i šljunka između svakog koraka ispuniti sve pukotine , gdje korov može rasti .
5

stvoriti novu bazu za svakog okreta u smjeru koraka ili svakih osam do 10 metara , kao u koraku 3 . Uvjerite baza kamenje sjede potpuno razini te su sigurno prije nego se kreće uzbrdo . Stavite sloj sitnog pijeska preko stepenica odjednom su svi na mjestu . To će popuniti bilo prorezima na stepenicama i zemlju . Četka korake off s metlom kada završite . Nadzirati prostor , osobito nakon kiše , za eroziju ili korak pokreta .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/landscaping-walks-pathways/1016094074.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.