Kako izgraditi Vanjski željezničkih Cross- Tie koraka na padini

Stare željezničke veze supopularni uređenje elementa , koristi se za potpornih zidova , plantaže granica ili koraka . Kao koraka , oni mogu biti gazišta za pojačava padini ili se može kombinirati s travom , opeke ili ukrasne finišera ili kamena . Oni su relativno jeftin , jednostavan za rad ( iako teško) i jednostavno se kombinirati u nizu korisnih i dekorativnim elementima . Unatoč padu u željezničkoj kilometraža tijekom desetljeća , čini se danikada ne završava opskrbu starih ties.Things što vam je potrebno
Lopata Screenshot Rake ili motiku
Rukavice
Chain Saw ili veliki kružni pila ( opcionalno )
Jačanje bar ( opcionalno )
Mallet ili mala sledge Hammer ( opcionalno )
Wheelbarrow ( opcionalno )
Drill s dugom malo ( opcionalno )
Prikazati više uputa

1

Osmislite svoje korake . To će ovisiti velikim dijelom o vašem padini --- koliko dugo je to , kako je strma i kako duboko u puno . Na strmoj padini , ti će se želite veze što pojedinačnih koraka , baš kao i stepenice gazi u kući stubišta . Za više, više postupnom padini , možete odabrati manje korake s slijetanja ili ravnim površinama između, bilo popunjavanje mjesta s vezama ili s travom , cigle ili finišera ili mala kocka . Ovaj projekt također će odrediti koliko veze , trebat će vam i ono duljinom --- veze uglavnom su 8 metara dug i oko 7 inča za 9 centimetara .
2

Nabavite vaše veze . Kada bi željeznice omogućuju pojedincima da pokupi stare veze sebe , ali kao korištenje veza je evoluirala , većina sada ići preko tvrtki koje ih pokupiti , sortirati ih po kvaliteti i tada bilo prodati ih izravno na potrošače ili veleprodaje ih na uređenje i zgrade opskrbe trgovinama . Cijene će varirati ovisno o kvaliteti tie , regiji i ponude i potražnje . Mnoge tvrtke će isporučiti velike količine na gradilištu , ali vam mogu učitati veze u kamionetu sebe . Učinite toza dvije osobe posao --- veze su težak i može biti teško nositi i kretati . Nosite rukavice pri rukovanju veze .
3

Napravite bazu . U osnovi , to uključuje kopanje korake u padini . Kako ćete to učiniti ovisi o dizajnu . Za pojedinačne korake tie , imat ćete samo poravnati prostor za kravate , samo grubo izravnavanje dna i natrag . Za duži padinama , morat ćete iskopati prostor za kravatu , a zatimpodručje iza njega , ako će biti instalirate cigle ili druge Poliranje ; to će morati dopustiti za finišerom baze pijeska . Kako široka kopaš vaši koraci će ovisiti o dizajnu --- to je očito jednostavnije instalirati full - length veze , ali to zahtijeva širu iskopanog korak .
4

Položite vaše veze . To jedvije osobe posao i trebali biste koristiti prevozio ih premjestiti . Vi ne morate učiniti ih savršeno razini i ravno , od same veze neće biti na razini i ravno . Ako ste stvaranje uske korake , od vas će morati smanjiti veze da stane s motornom pilom ili vrlo velike kružne pile ( većina kravate oko 8 1/2 metara dug ) . Možete postaviti veze pravo na bazi prljavštine --- oni su pritisak tretirana protiv truleži i insekata , a većina će trajati dugi niz godina . Za dodatnu podršku , izbušiti neke rupe kroz veze i higijenskim šipke kroz vezama i u blato ( ako je vaša kravata je 7 inča visoka , koristite 14 centimetara armature ) . Također možete voziti Rebar preko veze , akoje korak više od jednog tie visoka .

Savjeti o Korištenje cvijet Kontejneri u nogostup i ulazima

Cvijeće napraviti lijep dodatak svakom ulazu ili nogostup . No, mnogi ljudi smatraju da je teško koristiti cvijeće za svoje entryways i šetališta . Korištenjem malo planiranja , svatko može napraviti lijep prikaz za ulazima ili nogostup . Tegle i spr

Více >