Kako Dizajn potporni zid za pojačanja

Potporni zidovi moraju biti ojačani kako bi bila učinkovita . Previše snage su na poslu protiv potporni zid koji bi mogao uzrokovati da prevrtati preko ako nije pravilno pojačana . Međutim , ojačavajući koraka za potporni zid su jednostavne za primjenu , i na kraju , te pojačanja će vam uštedjeti vrijeme i novac . Prosječna do-it - yourselfer može umetnuti pojačanje materijale u potporni zid dizajn slijedeći nekoliko pokušao - i - pravih methods.Things morat ćete
Beton podnožja
Rebar Screenshot Betonski blokovi

Show Više Upute Screenshot
1. Ovaj Rebar je postavljen u podnožje predzid konstruiran .

Instalirajte vertikalnu Rebar u betonski zid podnožje . Rebar moraju biti smješteni u mokru podnožje i raspoređeni ne više od 4 noge, osim . Stavljanje Rebar u središtu debljine podnožja se osiguralo pravilno poravnanje zid . Koristite 1/2-inch na 5/8-inch Rebar -većaRebar ,bolju podršku će pružiti za zid . Rebar ne mora biti vezan za bilo što u podnožje . Ona je umetnuta u mokrom betonu osigurati vezu između potpornog zida i podnožje , koji je odgovoran za održavanje zid vertikalna .
2 Ovi blokovi su postavljeni na podnožje sRebar proteže kroz blok . stanica

Nakon konkretnim podnožja osuši , instalirajte 8 - do 12 - inčni betonski blok za potporni zid . Blokovi treba izvoditi na putu u armaturu . AkoRebar je off - centar - što bi spriječilo zid od toga da bude instaliran ravno - što može savijati Rebar nešto za smještaj blokova . Postavite blokove dolje preko armature i na zid žbuke , sastavljanje red po red zida do željene visine . Vi ćete završiti s praznim blok stanica kroz kojese proteže Rebar . Dopustitemort da se suši 24 sata prije nego što nastavite .
3

ispune prazne blok stanice koje imaju Rebar kroz njih s betonskim talog. To bi trebao biti otprilike svakih 4 metra . Nakon što su blokovi suha , vaš zid će ostati stabilan i dobro pričvršćena na podnožje od načina na armaturu .

Kako Cut kaldrma iza ugla

popločavanje dolaze u raznim bojama, oblicima , veličinama i materijalima . To omogućuje kuće stvoriti doista prilagođene terase i šetnice ugradnjom finišera u jedinstvenim kombinacijama . Jedan lukav dio instalacija finišera ih rezanje da stane iza

Více >