Kako Lay Paver Brick na Patios

Polaganje vrt od opeke opločnika u svom dvorištu dodaje stil i udobnost . Vrt pruža mjesto za vas da sjesti i opustiti se i čini savršenu zabavni mjesto . Prije nego što leže finišera , morate isprazniti mjesto i uvjerite se da je bez korova , trave i drugog raslinja . Nakon što su spremni položiti finišera , vjerojatno ćete naći da je posao vrlo lako i enjoyable.Things što vam je potrebno
Drvo ili fleksibilna plastična ivica
grubog pijeska
popločavanje
gumenim čekićem
Broom
Prikazati više uputa
1

mjestu koje drvo uz vanjskoj terasi . Redwood , cedra ili čempresa klade da je 1 - by - 4 noge ili 2 - by - 4 noge obično najbolje radi . Ako ne želite koristiti drvo , fleksibilna plastična ivica i dobro radi . Gurnite ivica materijala dolje u zemlju s čekićem . Postavite razinu na vrhu drveta kako bi bili sigurni da je čak .
2

Spread 1-3 cm od grubog pijeska unutar vrt području. Razina pijesak s ravno , 2 - by - 4 noga komad drva . Držite drvo , tako da je njegova strana počiva na pijesku i povucite daska prema vama stvoriti čak i sloj .
3

Položite finišera dolje u željeni uzorak . Popularni uzorci uključuju napletivo, na riblje i nosila . Fit cigle usko surađuju koristeći gumeni čekić . Popločavanje koje imaju rebra su prednost jer dopuštaju cigle boriti blizu jedna drugoj, ali i ostaviti prostora za vrh pijeska .
4

Ulijte pijesak na vrhu svoje gotovog finišerom uzorak . Rad pijesak između finišera s metlom . Ponovite ovaj postupak za otprilike tjedan dana , što je noga prometa i vjetar može izazvatinovo stavio pijesak nositi off .

Možete li staviti Stone finišere preko betonskog pločnika

? Ugradnja opločnika preko pločnika jeučinkovit način da se iskoristi snagu postojećeg betona , dok mijenja izgled površine . Kamene pavers su otporne i dostupan u različitim oblicima, veličinama i bojama . Od kamenim pločama i škriljevca na sedre ,

Více >