Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Pejzaž Ideje zamijeniti Evergreen Grmlje

Kada je vrijeme da zamijenite svoje zimzelene grmove , možda ćete propustiti tijekom cijele godine zelenila ili privatnost im priuštiti - ili ćete biti spremni za otvoreniji alternativi . Ovisno o Vašim potrebama , ograde , drveće , bujna pokrovnost ilihardscape može pomoći stvoriti krajolik koji radi za vas . Ograda

Često , zimzelena grmlja kako bi se napravio perimetar ili ogradu , a kadagrmlje silazi ,dvorište može činiti izloženi ili bez granica . Građevinsko drvo ogradu na njegovo mjesto može vam pomoći vratiti osjećaj sigurnosti . Kako bi umirila sve susjede koji će biti izloženi u zamjenu ,struktura mora izgledati dobro s obje strane . Stone je još jedna ograda materijal koji može biti privlačna iz svakog kuta . Provjerite s odjela za planiranje svoga grada po visini ograničenja i da dobije dozvolu , ako je potrebno . Geodet može odrediti točnu lokaciju svog vlasništva linije .
Drveća i grmlja

Za nijansu , razmišljati o velikim i zamijeniti zimzelene grmove sa stabala . Bjelogorice , kao što su brzorastuće žalosna vrba ( Salix spp. . ) Koja uspijeva u United States Department of Agriculture srčanost zona 2-11 , odbacuju list u hladnijim mjesecima , čime sunčeve zrake kroz . Manji alternativa ,crna eukaliptus ( Nyssa sylvatica ) , raste na 25 metara visok i je jednogodišnja u zonama 3 do 9 . Stablo je korijenski sustav može podići šetališta i oštetiti stari vodovod i temelje , međutim , kako uzeti u obzir te čimbenike prije sadnje jedan . Grmlje ili grmovi s malim korijenima subolji izbor u skučenim prostorima .
Prizemnog sloja

Razmislite o tome što se nalazi iza zimzelenog grmlja . Ako postojipogled vrijedno otvaranje , nisko - uzgoj pokrovnost može biti odgovor . Tlo pokriva su tepih poput raslinje . U usporedbi sa zelenilom s velikim korijen sustava koji bi mogli utjecati na vaš temelj , oni susigurniji izbor . Trava jenajčešći oblik pokrovnost , ali bilo koji oblik širenja zelenila , kao što su jagode, origano ili djeteline , koji obuzima korov može raditi . Za razliku od trave , djeteline , primjerice , ne zahtijeva česte - ako ih ima - košnja , puno vode ili bilo gnojiva . I trava i djetelina daju mekanu površinu hodati, iako djetelina ne može držati i do romping djecu ili kućne ljubimce .
Hardscape

hardscape jeidealno zamjena za grmova ili grmlje , pogotovo kada očuvanja vode igra ulogu . Japanski rock vrt s nasumično postavljene stijena i kamenih gromada više uredno raked šljunka ili pijeska stvara spokojan , meditativan prostor . Brick opločnika utvrđeni kao u podzemnu vrt ponuditi definirano mjesto za sjedenje . Betonske ploče učiniti isto , a obuhvaća više prostora . Oba cigle i betona može pružiti sigurniju površinu za otvoreni kamin ili požara značajka koja dodaje toplinu i karakter krajolika . Raditi za vas , vaš krajolik izbor bi trebao poboljšati svoju imovinu , u skladu s lokalnim propisima i uklopiti u potrebe vaše obitelji .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016019478.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.