Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Transformacija Ružno dvorištu

Dok ljepota može biti u oku promatrača , ako niste zadovoljni sa svom dvorištu u estetici , vrijeme je da učinite nešto o tome . Vi ne morate zaposliti skupe izvođače ili potrošiti zelenaški svote novca da bi dobili posao ispunjavanja bilo . Za do-it -yourself manijak , možete biti dobro na Vašem putu prema pretvarajući ružnu dvorištu u svoj privatni Shangri-La, u samonekoliko vikenda . Odredite Temu

prvi korak u pretvaranju ružnog dvorištu je odabir teme . Tema posuđuje kontinuitet na imovinu koja se može koristiti kao odskočna daska za sve vrste ideja . Koristite postojeći ležao u zemlji i dom arhitekturu kao inspiracija . Tipično , dvorišta odražavaju arhitektonski stil kuće . Ako imate mediteranskom stilu kući ,Engleski vikend vrt može gledati izvan mjesta . To ne znači da jehard - i - brzo pravilo ; primjerice , minimalistički arhitektura parova lijepo s japanskim krajolika i tropskim teme uključi se lako s nizom arhitektonskih stilova .
vode značajke

Nekoliko dopune svom dvorištu može transformirati krajolik poput vode značajke . Vode ne samo pružiti umirujući zvuk tekuće vode i djelovati kao žarišne točke u prostoru , stvarajući vizualni interes , ali oni su također sastavni dio nekih dizajn tema . Iako velike vode značajke kao što su potoci , jezera i slapova su svetih gralova mnoge kuće , također možete postići isti efekt na manjoj skali s fontanama i spremnik za vodu vrtovima . Ribnjak i vodopad setove dostupni su za više avanturističkog do-it -radinost , a većina tih projekata može biti dovršen u samo nekoliko vikenda . Stvaranje vijugave struje koje slijede ležao u zemlji , kaskadno slapovima i reflektirajuće bazena nadograditi svom dvorištu sliku .
Softscaping

Nakon kostima krajolika su postavljeni ,sljedeći fokus je na softscape . Biljke, grmlje , cvijeće i drveće omekšati krajolik , pružaju hlad i povećati ostatak dizajna . Izaberite i instalirajte biljni svijet nakonhardscape utvrđeno je kako bi se osiguralo ništa ne mora biti premještena ili presaditi na kompletan izgled . Kad god je moguće , odlučite se za lokalne biljke porijeklom vašem području . Biljke su pogodna za uzgoj u određenoj regiji , a često zahtijevaju manje vode i brige nego ne-izvornih kolegama . Ako ste na kratko prostora , ne uzrujavati . Kontejnerski vrtovi , visi biljke , vertikalni vrtovi i kreveta podignuta svi daju lushness bez žrtvovanja dragocjeni prostor .
Rasvjeta

Rasvjeta je čestozanemaren primisao procesa dizajna . Pozornost na svjetlo plasman dodaje raspoloženje i intrige na krajolik After Dark proširenjem korisnost prostora putu izvan zalaska sunca . Rasvjeta se također pruža dodatni element sigurnosti pomažući gosti navigaciju potencijalno opasne značajke vode i dim staze noću . Uplight drveće i stijene grupacije za dramatičan učinak ili string svjetla od grana . Solarni pogon svjetla su savršeni za oblaganje staze , i viseće svjetiljke nude jeftin rješenje za skupe instalacije svjetla .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016019479.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.