Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Pejzaž ideje za kolonijalnom dvorištu

Colonial vrtovi su pod utjecajem europskih korijena novozaposlene u Americi . Pejzaž trendovi iz zemlje podrijetla su se ogleda u novim vrtovima ; čak i europski sjeme posađeno u naseljima Novog svijeta . Kolonijalni stilovi su prilagodljivi modernim prednjim dvorištima . Prilagodba Colonial Pejzaž Stilovi

Colonial doseljenici su priključeni na raznim europskim vrtnim stilovima ; ali oni prilagoditi uvjetima koji ih okružuju . Colonial uređenje okoliša obilježava formalnih izgleda , ali doseljenici iskoristio materijala oko njih , previše , kao što su kamena i šljunka , i zasadio ono što im je potrebno na prvom mjestu. Izaberite između formalnih izgleda plemstva država ili skromnim dooryard vrtova urbanim naseljenika , i uklopiti u stil s lokalnim i suvremenih materijala , u skladu s vlastitim željama .
Mali Prednji Yards

Mali urbani puno s ograničenom prostoru su posebno pogodna za dooryard vrt stilu kreveta podignuta , podijeljenih po šetnicama , posađeno s povrćem i biljem pomiješana s omiljenih trajnice . Zamjenski trke s kreveta podignuta dogovoriti oko središnje nogostup u geometrijski uzorak , sa srednjim šetnice pruža pristup do kreveta . Zajednička značajka kolonijalnim vrtovima jeograda kako bi se stoka . Odaberite ograda stil koji nadopunjuje kuća arhitekture .
Suburban Prednji Yards

U zemlji , bogati zemljoposjednici posuđene iz prirodnih stilova engleski vrt dizajnera , s otvorenim travnjacima , prirodnim stazama , i šumarcima stabala na parceli. No, u blizini kuće , formalne parter - style izgleda su prednost . Planirajte formalnu nogostup za prednji ulaz , uokviren s kreveta ispunjenim ukrasnih biljaka pojavili . Izbjegavajte temelj sadnju . Istaknite snažne oblike slijedeći liniju nogostup ili vrt s niskim Šimšir se zaštitila , cigla rubovima , granicama šarene biljke ili njegovan travnjak .
Tvrdih i mekih Pejzaž Materijali
< p > Materijali za kolonijalnim šetališta su često jednostavno šljunka ili nabijena zemlja . Više upscale korištenje sigurnosna opeke ili betona izložena uklapa s kolonijalnom temu , ili koristiti lokalni kamen za izgradnju krajobraza . Sadnja stilovi mogu pratiti ni eklektik mikseve od dooryard vrtovima ili ošišan , njegovan sadnju većih ruralnih puno . Biljka stabala štedljivo. Kolonijalni vrtovi su bili otvoreni , tako da su obrasci stazama i kreveta dominirali pogled .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016019579.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.