Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Imovinska Line Location Metode za krčenja izvođačima

Ponekadtočno mjesto od imovine linije je vrlo nejasna , akokorištenje zemljišta na obje svojstvima je slična već dugi niz godina , pogotovo ako je kist i /ili stabla su narasli na zemlji . Kada jedan vlasnik imovine želi pretvoriti svoju imovinu u druge svrhe i treba jasno neželjene vegetacije , važno je za izvođača radova i radnika projekta je znati i prepoznati u vlasništvu crtu , tako da ne oštećuju vegetaciju na drugoj strani imovine granice . Istraživanje

licencirana geodet može odrediti i označiti vlasništvu liniju . Geometar istraživanja bilježe djela i opise imovinu i koristi razne instrumente kako bi se utvrdilo gdje postaviti markere točno na granici između svojstava . Trošak za vlasnika zemljišta ovisi o prirodi terena i udaljenostigeodet treba obilježiti . To može varirati odnekoliko stotina dolara do nekoliko tisuća dolara .

Povijesni tragovi

bliski pogled na području gdje je granica između svojstava se vjeruje da se nalazi često otkriva neke naznake točan granice . Uglovi svojstvima često obilježen stijenama ili konkretnim markera . Stari fenceposts može biti smješten , čak i ako žičane ograde zahrđao daleko. Suptilne promjene u vegetaciji jetrag , previše . Ako jedan trakt je dopušteno da idu divlje pred drugim trakta , zatim male Vegetacijske promjene mogu rezultirati i pomoći u određivanju granice .
Deed

nekretninu u djelo uključuje i vlasništvo je zakonski opis . S tim informacijama ,kvalitetan globalno pozicioniranje satelitski prijamnik koristi kako bi se utvrdilo vlasništvo u kutove i granicu . Rezultat ne može biti što precizniji onogeodet mogla razgraničiti , ali se može koristiti u kombinaciji s drugim tragove odrediti granicu dovoljno blizu da zadovolji vlasnika nekretnina .
Susret sa susjedom

Ovisno o veličini i mjestu svojstvima uključeni , ponekadsastanak sa susjedom može riješiti dilemu . U mnogim slučajevima , što je nekoliko centimetara , pa čak inekoliko metara izvan točan imovine linije je nevažan vlasnika nekretnina koji su uključeni . Akosusjedstvu zemljoposjednik slaže s nekretnina liniji označen što točnije , a zatimzemljišta klirinškog projekt može nastaviti . Ova metoda je osnovana zakonom i ako jerazlog mnogo djela pročitao " određeni" broj hektara , više ili manje .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094428.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.