Navodnjavanje Potrebe Ukrasno bilje u Kaliforniji

Kalifornija ljeta su vruća i suha, a mogu naglasiti ukrasno bilje . Oni ne mogu ovisiti o padalinama preživjeti ; to je potrebno za navodnjavanje ispravno - ne premalo vode , i ne previše , bilo . Ukrasno bilje

Ukrasno bilje su odabrali za svoje estetske vrijednosti , a to znači širok izbor biljaka vrste mogu biti prisutni na jednom mjestu , s različitim zahtjevima za vodu . Suša utječe na izgled ukrasnog bilja , te ih čini ranjivima na insekte i bolesti .

Smjernice za navodnjavanje

Group biljke sa sličnim zahtjevima zalijevanje zajedno . Voda duboko i nerijetko potaknuti snažne korijene ; cijeli root zone treba biti vlažna . Svjetlo zalijevanje inhibira duboko rast korijena i povećava stres od suše . Tijekom zalijevanje je i štetna . Drveća i grmlja za navodnjavanje zone trebaju biti odvojena od trke ; što im je potrebno manje često zalijevanje .
korištenja vode po vrstama

popis koji klasificira biljke prema tome da li im je potrebna visoka , umjereno , niske ili vrlo male količine navodnjavanja je objavljen od strane University of California kooperativne i kalifornijskog Odjela za vodne resurse . Potrebe za navodnjavanje mnogih krajolika biljaka su ocijenjeni od terenskih istraživanja , ali su uključene nisu sve regije Kaliforniji ( vidi Resources ) .

Kako to Pretvoriti hektara u metre

hektar jemetrički jedinica za mjerenje kopnenog područja koji je nastao u Francuskoj u 1800 . Hektaru iznosi 2.471 hektara . Hektar i jednak 10.000 četvornih metara . Ako ste se bave mjerenjima zemljišta ili ako se školujete mjerenja u matematiku , m

Více >