Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Kako Pejzažvelikim dvorištem korovom

Kada kupiti nekretninu s puno dvorište prostora , imate gotovo neograničene mogućnosti o tome da se taj veliki dvorište u otvorenom bijeg . Ako je to područje je prekoračenje s korovom , ipak, to može učiniti samo početak na svoj ​​otvoreni prostor čini kao izazov . Samo zatoveliko dvorište ima korov ne znači da ne može biti uređen . Potrebno je samo da se brine o korova pitanja first.Things morat ćete Pretraživati ​​vrtlarske rukavice Pretraživati ​​korova izjelica Screenshot Tiller Screenshot komposta Screenshot tresetnica Screenshot lopatu Screenshot Pitchfork < br > Screenshot Prikaži više uputa
Uklanjanje korova
1

ukloniti korov iz svog vlasništva pripremiti prostor za uređenje okoliša . Nosite vrtlarske rukavice i izvadi korov gdje je to moguće ili koristite korova jede ili trimer smanjiti teške korov .
2

Do zemljišta na kojem su korov je iskorijeniti korov i spriječiti ponovni rast . Do 8 do 12 inča dolje .
3

Dodajte 2 - inčni sloj komposta , treseta mahovine ili neki drugi organski materijal na područja na kojima želite krajolika stvoriti bolju drenažu tla . Ako želite posaditi vrt , kompost jebolji izbor zbog broja hranjivih tvari Dodaje se tlo , iako komposta može biti od koristi za gotovo sve biljke . Koristite lopatu ili vile raditi kompost ili tresetnica dolje , kroz tlo , što je jednako moguće .
Krajobraznog
4

Nacrtajte osnovnu skicu dvorištu , uz napomenu gdje želite staviti svaki značajka vaše krajolika koristiti kao vodič . Provjerite jeste li privući velike stvari koje želite u svom krajoliku na ljestvici , kao što su ribnjak , tako da znate koliko prostora to će potrajati .
5

staviti u svoj najvećih krajobraznog mogućnosti prvi. Ako je proljeće , a vi bi željeli dobiti započeo vaše biljke , barem označiti područje velikih mogućnosti , poput ribnjaka , tako da ne upasti u prostor kada se radi ostatak svog uređenje okoliša .
6

Dodaj svaku biljku na dvorištu u području koje će biti najučinkovitije za njezin rast . Biljke koje zahtijevaju puno sunca , kao što su povrtnjaci , treba biti posađeno gdje strukture i drveće ne blokiraju sunčevu svjetlost dok biljke koje zahtijevaju djelomičnu sjenu treba saditi u sjeni stabala ili protiv strukturama kako bi se osiguralo da ne dobiti puni suncu All dan .
7

mulch oko svih biljaka koje dodate na dvorište kako bi korov koji ste izvadili iz ponovno rasti . Držite malča 2-6 centimetara udaljene od baze biljke : 2 inča za male biljke , kao što su cvijeće, i 6 inča za veća postrojenja , uključujući i drveća , tako damalč ne dirati biljku
.

od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094497.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.