Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Pejzaž Ideje za Beach Kuće

opuštena atmosfera i zvuci valova bikuća na plažiutočište i bijeg za obitelj i prijatelje . Zabavni je norma kada imate kuću na plaži je , kako vanjske površine mora biti atraktivna područja za objedovanje i okupljanje . Gdjeplaža Kuća se nalazi ograničava krajobraza ideje za biljke . Odaberite one biljke koje rastu dobro u vašem dijelu zemlje . Biljni odabir

Biljke za postavke Beach House mora prilagoditi ovom vrstom okoliša . Oni moraju biti sol tolerantni ako su u obalnim područjima i mora rasti i na pjeskovitim tlima . Kuće plaža na slatkovodnih jezera imaju veći izbor biljaka , a one trebaju biti hladno Hardy u sjevernim područjima . Palm sorte dobro izgledati na plaži krajolika na Floridi i Sjevernoj Karolini , ali ne može rasti u zoni ispod USDA srčanost zone 7 , prema SunPalmTrees . Beachgrass , sonjača , borova i breza odijelo obalna područja poput Massachusettsu . Izbjegavajte biljke koje rastu ili se šire brzo, da će trebati stalnu orezivanje ili uklanjanje ruševina . Izaberite biljke koje su porijeklom iz područja za najbolje šanse za dugoročni opstanak , kao i manje potrebe za održavanjem .
Softscapes

Softscapes su uživo, hortikulturni elementi u vaš krajolik dizajn . Za Beach House krajolika , zakrivljeni kreveta dati nekretninu casual , opušteno osjećate još drže biljke uredno , u skladu sa Sveučilišta u Floridi horticulturalist Gail Hansen . Okomite linije drveća sadnje treba razbiti duge, vodoravne strukture kuće i osigurati hlad za boravak na otvorenom području . Posteljina oblika mogu se dodati razbiti velike, nezanimljiv prostranstva . Koristite malča i šljunak umjesto travnjak trave za lako održavanje i nisku potrošnju vode . Travnate površine , po želji , treba koristiti autohtone trave ili niže trave održavanje prikladne za područje zemlje . Koristite oblika i teksture biljaka poput arborvitae ili paprati dodati interes .

Hardscapes

hardscapes su područja u krajolicima koji ne sadrže biljke , ali koji pridonose na cjelokupni izgled objekta . Ulazne nogostupa, Driveways , potporni zidovi i terase su svi uređivanje asfaltiranih i betoniranih značajke koje bi trebale doprinijeti izgled imovine kao cjeline . Kamena ploča , opločnika , betona , šljunka i kamena su svi materijali koji se koriste za uređivanje asfaltiranih i betoniranih odvojenim vrt i životnim područjima i osigurati čist i organiziran površine za određene funkcije . Makadamska plaže Kuće opušteniji izgled površine od betona , ali može biti nepraktičan za sjevernim područjima plaži gdje uklanjanje snijega jebriga . Popločavanje koriste kako bi atraktivne šetnice i pristupne ceste . Kamena ploča je dobar izgled za puteve oko plaži domova , usmjeravanje prometa tijekom cijele imovine zadržavajući casual izgled .
Održavanje Značajke Srpski Srpski

Plaža život je po svojoj naravi jednostavan zanima me , a krajolik ideje za plažu kuća trebala uključivati ​​istraživanje za biljke koje trebaju minimalno skrbi . Napravite vrt i drugih područja uređivanje asfaltiranih i betoniranih lako čisti s jednostavnim pranje s crijevom .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094681.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.