Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Pejzaž Ideje za Front Yards

Krajolik svom dvorištu sa sobom nosi i odgovornost da budelice vašeg doma ste prisutni na svijetu . To je vrlo često mora biti ostvaren uz manje prostorije u kojima se rade od dvorištu uređenje okoliša . Cilj izrade svom dvorištu izgled naočit može stvoriti izgled sa stupnjem njuh ili to može biti da je vaš dom izgleda više poziva i domaći . Pozivanje puteljak

Jedan od najčešćih elemenata u uređenje okoliša u dvorište je stvaranje stilski put s ceste ili svoje kolovoz do ulaznih vrata kuće . Opeke staza koja vijuga do vrata može postati dio ukupnog krajobraznog dizajn koji ostvaruje dodatnu korist od snižavanja potrebe održavanja za vaše travnjaku . Line put s različitim terenu pokriva pružiti veći osjećaj teksture razliku . Prizemlje pokriva razmotriti uključuju cinquefoils , japanski mlječika i smreka .

Kontejner Biljke

Mali prednji metara koje ne nude puno mogućnosti za uređenje ideje mogu značajno koristi od upotreba spremnika . Biljke koje mogu uzgajati u granicama kontejner uvelike se razlikuju u pogledu boja , tekstura, visine i oblika . Jedna od tajni uspješnog integriranja kontejnera u vašem uređenje je sve kreativniji u izboru kontejnera . Umjesto da je zadovoljan terakote loncima , bacite pogled na bilo koji objekt u kojemdrenaža rupa se mogu bušiti i da je u stanju pružiti sve veći prostor . Još jedna tajna kontejner uspjeha je da ih organizira u malim grupama , a ne u solo modu .
Landscaping za Privatnost

krajobraznog uređenja za dvorište može biti stvoren s okom prema pružajući veću privatnost . Opeke ili kamena zid dovoljno velik da blokira svoju imovinu od susjeda potencijalno može postati vrlo skupo . Bolje rješenje je izgradnja manjeg zida iza kojeg si zasaditi stabla ili visoka raste ukrasne trave pružiti taj dodatni element privatnost . Stavljanje samo jedno drvo u jednom kutu svog kolovoz može pružiti adekvatnu opstrukciju pogledu svog ulaza .
Niske održavanje cvijet krevet

dvorištu uređenje ideja za one koji traže kombinaciju ljepote i niske održavanje jecvijet krevet koji se proteže preko ispred kuće . Višegodišnje cvijeće koje pružaju razne sjajnim bojama , a također imaju korist se lako rasti uključuju daylilies , floks i đurđice . Dodatak cvjetnice grm kao jorgovan dodaje neke teksture raznolikost i mirisa , a još uvijek dajući vam nisku mogućnost održavanja . Jednogodišnje s bojama koje daju neku iskru na ovu krajobraznog sheme su neveni , zinnias i geraniums .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094704.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.