Mediteranske Kuće Vanjske Ideje za uređenje

svijetlim bojama te ugledni građevinski materijali koji se koriste u mediteranskom stilu domova birubnik žalbu na prilično visokoj razini . Ovaj apel može biti pojačan i nazidani uz pravilnu eksterijera ukrašavanja samo . Uređenje dom je izvana može uključivati ​​sve, od stvarnog zgradi na krajolik ga okružuje . Cilj je zadržati mediteranski vibru događa pri odabiru predmeta za korištenje u projektu , što pomaže doprinijeti egzotične naravi prostora . Arhitektonskih elemenata

nekih arhitektonskih oblika, uključujući stupovima i lukovima , su uobičajene u mediteranskom arhitekturom . Ugraditi to u svoj vanjskog prostora . To možete učiniti na više načina . Za one koji imaju bazen , staviti stupove s obje strane kao mjesto za vina rasti . Napravite vrt pergolom pomoću stupaca za bazu , i staviti kamene klupe ispod za mjesto za sjedenje . Također može se postroje vaš kolni prilaz sa stupovima i imaju nekoliko lukove na putu koji vodi do ulaznih vrata.

Boja i materijala

mediteranski dom je izvana može biti pojačana korištenje određenih materijala i boja . Dorada vanjski zidovi štukaturom dodaje da je egzotičan izgled . Paint boje poput tan ili ljuske jajeta zajedno s terakote sobi dati klasični mediteranski osjećaj dok boje poput narančaste ili crvene dati izvan kućeupečatljiv , pozornost - grabbing izgled . Neki domova u tom stilu su i vanjske prozorske rešetke izrađene od kovanog željeza okićen dizajna .
Krajobraznog

Okićen uređenje često povezan s tom stilu kuće . Dodaj terasasti vrt u dom je izvana , ako imate dovoljno mjesta . Plant topiary stabala za elegantnu uređenja dodir . Mediteranska kuće mogu imati prostore u kojima teku unutarnji i vanjski područja neprimjetno zajedno zbog blage klime nalaze u zemljama inspiracije . Kovanog željeza vrt namještaj može dodati na vibru u vanjskim životnim područjima , kao i osigurati trajnost . Veliki urne prepun cvijeća može naglasak vrt prostor i dodati jarke prskanja boje u dom izvana.

California Arborist Certifikacija

State of California ne izravno potvrditi arborists . Dvije različite aspekte života u Kaliforniji , međutim , napravili vladu , na svim razinama , od države , preko županije i grada u susjedstvu udruge , posebno svjesni potrebe za arborial stručnost

Více >