Home & Garden >> Dom i vrt >> Landscaping & Outdoor Building >> Ukupna Landscape Planning >> Content

Ekstremni birdhouse Ideje

Ako ptice posjetiti svoje dvorište često , da ćete želite da se vaše pernatih prijatelj biti kao udoban kao moguć , kada su došli na poziv . Birdhouse s privlačnim dizajnom može učiniti vaš dvorištu više privlačan za svoje susjede i posjetitelje , kao i za ptice . Dvorac birdhouses

birdhouse izgrađena kao mini dvorac će impresionirati goste . To čini ukrasni travnjak značajku , a također pruža puno prostora za ptice . Dvorac birdhouses od kamena će kompliment sive ili smeđe stijene oko vašeg doma , ili možete izgraditi ili kupiti drveni dvorac koji odgovara boji vaše kuće . Izbušite rupice u različitim veličinama na stranama birdhouse kako ptice mogu penjati i izlaziti . Postavite birdseed poput sjemenki , orašastih plodova i sušenog voća unutar dvorca na podu . Dodavanje značajke kao što su sićušne grmlja ili malog zastavu sa svojom obitelji grebena do ispred dvorca dodatno će prilagoditi birdhouse .

Brvnara birdhouses

Ako vaš krajolik ima Država ili rustikalni dizajn ,brvnara birdhouse uklopit će se u. Karakteristike koje birdhouse izgleda kao dom , kao što su dimnjak ili maleni ulaznih vrata , dodati šarm na brvnari . Možete čak i modni birdhouse da jemala replika svoje stvarne kuće, ako živite u brvnari . Da bi brvnara prikladne za svaku sezonu , dodati značajke kao što su lažni snijeg na krovu ili podnožju kabine za vrijeme praznika , a mali je graničila s okućnicom na prednjoj birdhouse u proljeće . Drvo koje odgovara vašoj kući ćedvorište izgleda više uniformu . Također možete pričvrstiti brvnara u velikoj stabla u dvorištu .
Vitraži Birhouses

vitraža birdhouse će prednji ili dvorište pogotovo zadivljujuće pozicioniran u šarenom cvjetnjak . Možete kupiti birdhouses napravio sa staklom koji odgovara boje svoje cvijeće , ili odabrati ili izraditi vitraži birdhouse u obliku vaše prezime ili omiljeni sportski tim . Postavite birdhouse na glavni stablo u dvorištu da ga dovede više pozornosti . Stvaranje prostora u središtu vrta i prikazivanje vitraži birdhouse na drveni stup dobro radi za male staklenim kućama .


od:http://vrt.98905.com/landscaping-outdoor-building/overall-landscape-planning/1016094855.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.